Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Brad Pitt nem ad interjút Aniston barátnőjének

Hamarosan elkezdődnek a World War Z magyarországi forgatásai.

2011.09.27. 14:27 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Mindenkivel szívesen barátkozik Brad Pitt, és a többi sztárhoz képest szokatlanul udvarias azokkal is, akik interjút kérnek tőle, most mégis kivételt tett. Nemet mondott Chelsea Handlernek, mégpedig alighanem azért, mert a hölgy volt nejének, Jennifer Anistonnak jó barátnője, és korábban csípős megjegyzéseket tett Angelina Joliera. Chelsea eredeti foglalkozását tekintve stand-up komikus, de beszélgetős műsort is vezet, amelyben szabad szájú beszólásaival örvendezteti meg a közönséget. Ebbe a műsorba nem volt hajlandó elmenni Brad. Meg is volt rá az oka. Amikor például tavaly Angelina egy interjúban arról beszélt, hogy nincs túl sok barátnője, Chelsea így kommentálta: „Persze, hogy nincs, mert egy buta liba vagy!” (Ez eredetiben kicsit durvábban hangzott el.) A komikus/műsorvezető máskor azt mondta, nem tartja őszinte dolognak, amikor Angelina azt állítja, azért fogad örökbe árvákat különböző szegény országokból, mert meg akarja menteni őket.
Angelina Jolie-t és Brad Pittet, valamint néhány gyereküket a hatból hamarosan ismét Budapesten üdvözölhetjük, mert a családfő Kőbányán forgatja World War Z című filmjének néhány jelenetét, magyar statiszták hadának részvételével. ■

Forrás: UIP

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.