Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Witcher 2 - 2.0 changelog

Megérkezett a változtatások teljes listája.

2011.09.28. 09:27 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Nagy várakozások előzik meg a holnaptól elérhető The Witcher 2 patch-et, mely immár a 2.0 verziószámra emeli a játékot. Eddig csak nagyvonalakban ismerkedhettünk meg a mibenlétével, az új módokkal, valamint a tutorial lehetőséggel, azonban most itt a teljes changelog, mely részletezi, hogy mik is történtek a motorháztető alatt.
Az olyan fontos javítások mellett, mint például az egymás után elsütött akciókra (például kardozás és jel szórás) gyorsabban reagál a játék, sok apróbb játékmechanikai és egyéb változást is eszközöltek a szerepjátékon. Probléma volt például, hogy ha egy pár bombát eldobott a játékos gyors egymásutánban, akkor utána hirtelen nem tudott semmit csinálni, például nem tudott kardot rántani. Ezt tehát már javították. A célzórendszert is több ponton tovább fejlesztették, és erre volt is szükség. Néha kicsit kaotikussá vált, mikor kettőnél több ellenség ellen küzdöttünk, erre pedig elég sűrűn volt példa, ugye. Volt pár harcos hiba is a játékban, mint például a Lethoval való küzdelem során, ha kellő mennyiségű bombát vágtunk a fejéhez, akkor elég hamar kiterült a jóember. Ez mostantól nincs így, tehát aki a Dark módban így tervezte elfenekelni a nagyembert, annak csalódást kell okoznom. Aztán ott volt még a második fejezet Trolja, akit néhány esetben nem lehetett megtámadni. Természetesen ez is javítva lett, máskép nem emlegetném.
Mivel rengeteg apróbb javítás is történt a játékban, csak a fontosabbakat soroltam fel a teljesség igénye nélkül. A holnapi patch telepítéskor úgyis mindenki szeme elé kerül a teljes changelog. Azt még fontos hozzátennem, hogy a 2.0 patch igen nagy lesz, ugyanis az összes eddigi javítást és a megjelent DLC-ket is tartalmazni fogja. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Renoir videoteszt

Kipróbáltuk az oldalnézetes noir platformert.

Regisztrálj a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands zárt bétájára!

Egyelőre keveset tudni a bétáról, de várhatóan a következő hónapokban rajtol majd el.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!