Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Cursed Crusade - októberben érkeznek a keresztesek

Hamarosan a boltokba kerül a negyedik keresztes hadjáratot feldolgozó TPS.

2011.09.29. 15:27 | szerző: Retee | kategória: Játék

Októberben kerül a boltokba a Kylotonn Entertainment új játéka, a The Cursed Crusade, amely a lovagkor legszebb pillanataiba repít minket vissza, magyarul rengeteg vérre, fegyverre és páncélra számíthatunk. A kooperatív módot is támogató akció-kaland TPS a 12. századba kalauzol el minket, mikor a pápa éppen meghirdeti a negyedik keresztes hadjáratot, ám a sereg szokás szerint rengeteg problémával szembesül már a kezdetek kezdetén is. A főképp francia harcosokból álló haderő ugyanis nem jut tovább Konstantinápolynál, ám addig is bejárhatjuk a 12. századi Európa több nagyvárosát, miközben kb. 150 különböző fegyverrel szerelhetjük fel kedvenc lovagunkat, aki persze nem lesz rest használni sem ezeket.
A kiadó közlése szerint a The Cursed Crusade október 25-től vásárolható meg, de a megjelenést még egy demo kiadása is meg fogja előzni. ■előző
következő
The Cursed Crusade - októberben érkeznek a keresztesek
The Cursed Crusade - októberben érkeznek a keresztesekThe Cursed Crusade - októberben érkeznek a keresztesekThe Cursed Crusade - októberben érkeznek a keresztesekThe Cursed Crusade - októberben érkeznek a keresztesekThe Cursed Crusade - októberben érkeznek a keresztesekThe Cursed Crusade - októberben érkeznek a keresztesekThe Cursed Crusade - októberben érkeznek a keresztesekThe Cursed Crusade - októberben érkeznek a keresztesekThe Cursed Crusade - októberben érkeznek a keresztesek
The Cursed Crusade
A legutóbbi The Cursed Crusade cikkek, hírek

hozzászólások (3)

Snapsz
Snapsz 2011.10.02. 00:50
Érdekes párosítása a történelemnek és a fikciónak. Nekem úgy kimondottan nem jön be, bár lehet még jó játék. Mondjuk jobban örültem volna, ha kihagyják ezt a furi dolgot belőle, hogy mi akkor kisördögök vagyunk. :D És csinálnak mondjuk egy jó kis keresztes hadjáratos játékot, fikció nélkül. Aztán ki tudja, lehet ez a dolog ad neki egyfajta pluszt, amitől jobb lesz. Megnézzük majd. ;-)
Peace
Peace 2011.10.02. 07:53
Körülbelül 5 percet élt meg nálam a játék. 11 éve még elment volna ezzel a grafikával és játékmenettel. Már az átvezető videó utáni első pár pillanat alapján le lehetett szűrni, hogy hulladék. Persze ettől függetlenül nyugodtan vásárolja meg, akinek tetszik! ;-)
Dante2000
Dante2000 2011.11.27. 22:34
Hulladék egy játék élvezhetelen állandóan eltörik a kard ésnehéz meglátni a földön másikat a játékmenet pocsék pl van egy számszeríjas pálya na ott az csak dísznek van mert nem engedi használni.Ne vegye meg senki mert túl drága a minőséghez képest.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.