Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

DC Universe Online - hamarosan ingyen

Ingyenesen (is) játszható lesz a népszerű képregényes MMO.

2011.10.04. 10:19 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Sorra váltanak az MMO játékok free-to-play modellre, és ez a tendencia végül elérte a Sony Online Entertainment játékát is, a DC Universe Online-t. Természetesen az ingyenes játék mellett többféle fizetési módra is lesz lehetőség.
Mivel az ingyenes játékon kívül még lesz két előfizetési konstrukció is, érdemes róluk kicsit értekezni, ugyanis korlátozások az előfizetés mértékénél természetesen megtalálhatóak. Az ingyenes modellnél mindössze két karakter slot áll a rendelkezésünkre - de vásárolhatunk is külön -, valamint korlátozott az inventory és nincs aukciós ház slot! A csetelés mikéntje is korlátozva van, mindössze 6 üzenetet küldhetünk 30 másodpercenként, ami azért annyira nem nagy érvágás.
Ha már elköltöttünk legalább 5 dollárt - a Prémium elérés nem jár le! - a játékra, akkor automatikusan Prémium szintre lépünk. Itt már 6 karakterünk lehet egyszerre, és kapunk 5 aukciós slotot is. A voice-chat is engedélyezetté válik, valamint kereskedhetünk felszereléssel, de pénzzel még mindig nem. Erre a következő szint, a tényleges előfizetés ad lehetőséget.
A Legendary szinthez havonta 15 dollárt kell kifizetni, mely ténylegesen teljes elérést biztosít a játék összes lehetőségéhez, valamint a soron következő DLC tartalmakat is ingyen kapjuk meg. Alap esetben 16 karakterünk lehet, de ezt kibővíthetjük további pénzmag beleinvesztálásával, ami igaz az inventory-ra és az aukciós ház slotokra is. Végül pedig lehetőségünk van Ligákat alakítani, mely a játékban a céheknek felel meg, az előbbi két konstrukcióval mindössze csatlakozni tudunk egy-egy meglévőhöz.
Tehát egy újabb MMO játékot próbálhatnak ki azok, akik imádják a DC világát és a tömeges szerepjátékokat is egyaránt. A váltás pedig valamikor a hónapban fog bekövetkezni, erre pontos dátumot még nem adtak közzé. ■

DC Universe Online
A legutóbbi DC Universe Online cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.

Várható megjelenések - 2016. december

Bár lecsengett az őszi főszezon, az utolsó hónapra is jutott néhány ígéretes premier.

Ingyenes Neverwinter Nightsszal indult el a GoG téli akciója

48 órán át szerezhető be ingyen az RPG Diamond Edition verziója.

JátszóDome: Killing Floor 2

Zoo_Lee a zombigyilkolós co-op játékba vetette bele magát.