Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mafia videók

2001.11.26. 13:23 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Megjelent néhány új video a Mafia: The City of Lost Heaven című külsőnézetes akciójátékból. A játékban majd a szervezett bűnözés körében tevékenykedhetünk. Az új videók a hivatalos oldalról tölthetők le. A hármas innen, a négyes innen, az ötös innen, a hatos pedig innen. ■

Mafia, The City of Lost Heaven
A legutóbbi Mafia, The City of Lost Heaven cikkek, hírek

hozzászólások (11)

Mad Monkey
Mad Monkey 2001.11.26. 20:13
mióta én azt mondtam -:))

(tévedtem)
nembaj magyar hazafiasságból megszerzem a külföldi game-t ,bár nemtom miköze ennek a hazafiassághoz ,de hagyjuk -mostanába keveset alszom -:))
MAD
Gebasz
Gebasz 2001.11.26. 21:35
Láttam a videókat és grafikáról csak a legjobbakat mondhatom el.

Álítom szebb, mint a Max Payne, de ennyi. Amikor a videón a garázsban 10 thomsonos veszi körbe közelről a főhőst, aki ott egyhelyben bénázik, közben életereje 10%-ot csökken... Játékélményileg 0 amit láttam.

Egyébként csehek csinálják.
Dino
Dino 2001.11.27. 01:00
Mad Monkey: nem akarlak elkeseríteni, de nálad lehet valami gond. Nekem a négyes kivételével mind működik... Tudom, így is van 25% hiba, de azért ez nem olyan rossz, mint amit te állítottál leveledben...
Mad Monkey
Mad Monkey 2001.11.27. 19:00
na jó ne keserítsük egymást mostmár müxik
,de nincs kedvem letölteni mert túl hosszú - :)
MAD
Lacko
Lacko 2001.11.28. 09:26
Én azonnal letöltöttem mindent, mert nagy Mafia rajongó vagyok... Ki is írta az előzetest erről a játékról? Na mindegy. Szóval nekem is volt gondom a töltéssel, de szerintem a terheltség miatt, mert végül mind a négy lejött.

A grafika nagyon-nagyon tetszett, mega gengszterfilm hangulat. De az engem is elkeserített, amikor megláttam a képernyő alján a vöröskeresztet és mellette egy 100-ast... :-((( Nehogy már kvék legyen belöle!!!! Eddig erről szó sem volt!
Milyen dolog az, hogy valakit megsoroznak egy thomsonnal és aztán belelőnek egy sörétessel és lemegy az "életereje" 50%-kal. Ez elég kiábrándító.

Az eddig megjelent filmek sokkal meggyőzőbbek voltak: az utcák, a házak, a járókelők, a kocsik, az autósüldözések...

A H&D-ben is volt életerő szerűség, nem feltétlenül haltál meg egyetlen lövéstől, ha az nem headshot volt, de azért egy géppisztoly sorozat végzett a fickóval. Szóval hamar meg lehetett halni. Remélem, hogy ez a felvétel valami god mode-ban készült. Azt meg pláne, hogy nem lehet majd gyógyító tamponokat gyűjtögetni, mert akkor eldobom az agyam.

A fejlesztők egyébként csehek, de attól még lehet bennünk annyi lokálpatriótizmus, hogy a kelet-európai cuccokat jobban csípjük. Például ki ne szeretné az u Fleku-t? :-)))
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.