Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

NetherRealm - gondolkodunk egy "Mortal Kombat vs." játékon

A Mortal Kombat túl brutális a többi játékhoz képest.

2011.10.25. 15:15 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Manapság egyre nagyobb divat a különböző videojáték és képregény univerzumok szereplőinek összeeresztése. Elég csak a Marvel vs. Capcom sorozatra, vagy a készülő Street Fighter X Tekken játékra gondolni. A legújabb Mortal Kombat játékot jegyző NetherRealm Studios részéről a sorozatot megálmodó Ed Boon nyilatkozott egy esetleges új játékról, melyben összeeresztenék Sub Zeroékat valamelyik másik univerzum harcosaival.
"Sokszor gondoltunk már egy összecsapásra a Street Fighterrel, vagy a Tekkennel. A Killer Instinct is képbe került, mivel az is megkapta a csak felnőtteknek besorolást."
A gondot legtöbb esetben a játékok közötti besorolásbeli különbség jelenti, mivel míg a Street Fighter, vagy a Tekken alapvetően nem brutális, addig a Mortal Kombat sorozat pont erről híres. Épp ez a brutalitás volt az, ami majdnem meggátolta, hogy a God of War sorozat főhőse, Kratos is tiszteletét tegye a játékban, mint vendégkarakter.
"A Sony Santa Monicás srácok épp annyira védték Kratos karakterét, ahogyan mi védjük a sajátjainkat. Eleinte vonakodtak tőle, hogy Kratost is kivégezhessék, de végül beadták a derekukat. Nagyon örülnénk, ha más verekedős játékok hőseivel is hasonló lenne a helyzet, Ken és Ryu a Street Fighterből, vagy valaki a Tekkenből ugyanilyen szórakoztató lenne." - magyarázta Boon, de, hogy mikor jöhet össze egy ilyen jellegű játék, egyelőre nem volt szó. Az eddigi egyetlen hasonló próbálkozás, a Mortal Kombat vs. DC Universe erősen megosztotta a rajongókat. Sokan hiányolták belőle a Mortal Kombatra jellemző kivégzéseket és véres összecsapásokat, amiket Supermanékre való tekintettel kihagytak a fejlesztők. ■

Mortal Kombat
A legutóbbi Mortal Kombat cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.

Nintendo Switch részletek: március 3-án érkezik az új konzol

Az új Zelda játék is a nyitócímek között lesz.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #7

Végigvittük az ötödik küldetést. Legyezőt is nyerhetsz!

Sztoritrailert kapott a Horizon: Zero Dawn

Azt eddig is tudtuk, hogy szép lesz, de most már azt is, hogy izgalmas is!