Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

NetherRealm - gondolkodunk egy "Mortal Kombat vs." játékon

A Mortal Kombat túl brutális a többi játékhoz képest.

2011.10.25. 15:15 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Manapság egyre nagyobb divat a különböző videojáték és képregény univerzumok szereplőinek összeeresztése. Elég csak a Marvel vs. Capcom sorozatra, vagy a készülő Street Fighter X Tekken játékra gondolni. A legújabb Mortal Kombat játékot jegyző NetherRealm Studios részéről a sorozatot megálmodó Ed Boon nyilatkozott egy esetleges új játékról, melyben összeeresztenék Sub Zeroékat valamelyik másik univerzum harcosaival.
"Sokszor gondoltunk már egy összecsapásra a Street Fighterrel, vagy a Tekkennel. A Killer Instinct is képbe került, mivel az is megkapta a csak felnőtteknek besorolást."
A gondot legtöbb esetben a játékok közötti besorolásbeli különbség jelenti, mivel míg a Street Fighter, vagy a Tekken alapvetően nem brutális, addig a Mortal Kombat sorozat pont erről híres. Épp ez a brutalitás volt az, ami majdnem meggátolta, hogy a God of War sorozat főhőse, Kratos is tiszteletét tegye a játékban, mint vendégkarakter.
"A Sony Santa Monicás srácok épp annyira védték Kratos karakterét, ahogyan mi védjük a sajátjainkat. Eleinte vonakodtak tőle, hogy Kratost is kivégezhessék, de végül beadták a derekukat. Nagyon örülnénk, ha más verekedős játékok hőseivel is hasonló lenne a helyzet, Ken és Ryu a Street Fighterből, vagy valaki a Tekkenből ugyanilyen szórakoztató lenne." - magyarázta Boon, de, hogy mikor jöhet össze egy ilyen jellegű játék, egyelőre nem volt szó. Az eddigi egyetlen hasonló próbálkozás, a Mortal Kombat vs. DC Universe erősen megosztotta a rajongókat. Sokan hiányolták belőle a Mortal Kombatra jellemző kivégzéseket és véres összecsapásokat, amiket Supermanékre való tekintettel kihagytak a fejlesztők. ■

Mortal Kombat
A legutóbbi Mortal Kombat cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.