Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Razer Synapse 2.0 - beállítások a felhőben

A Razer ismét egy érdekes húzásra készül.

2011.10.26. 17:25 | szerző: rootshaper | kategória: Hardver

Mint azt tudja minden játékos, a Razer messze földön híres a jó minőségű és kifejezetten játékosoknak készített perifériáiról, melyek közt az egereken és billentyűzeteken kívül már fejhallgatók is megtalálhatóak. Ők vezették be még 2006-ban a Synapse nevű technológiát, mely a perifériákba rejtett memória neve, amivel makrókat és beállításokat tárolhatunk kedvenc perifériánkhoz.
Most ezt a lehetőséget kívánják egy szinttel magasabbra emelni, mely a Synapse 2.0 nevet viseli majd. A lehetőség pedig természetesen a felhő alapú tárolással bővül ki, mely nagyon népszerű mostanában. Hamar össze lehet rakni a képet tehát: amit a Razer nyújtani fog nekünk, az egy online tárolható beállításkészlet, amit bárhonnan elérhetünk, ahol van internet kapcsolat. Ennek hatására természetesen a perifériákba épített memóriának többé nincs létjogosultsága, a módszerrel bármilyen bajnokságon, LAN partyn, vagy - a Razer mondta, nem én! - az irodában is elérheted beállításaidat.
A lehetőség természetesen minden későbbiekben megjelenő Razer cucchoz alanyi jogon járni fog, viszont jelenleg a belső béta tesztelése zajlik. Azok számára, akik birtokolnak Razer Naga egeret, lehetőségük nyílik béta tesztelni a Synapse 2.0-t, jelentkezni pedig itt tudnak rá; összesen 500 tulajdonost választanak majd ki a tesztelésre. Hivatalosan idén év végén startolhat a Synapse 2.0, de pontos dátum még nem érkezett ezzel kapcsolatban. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.