Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Grand Theft Auto V Grand Theft Auto V

GTA V - Ray Liotta nem tud róla, hogy visszatérne

A Rockstar kivár, a rajongók pedig még mindig az első trailert elemzik.

2011.11.03. 17:18 | szerző: Retee | kategória: Játék

Ray Liotta (Nagymenők, Azonosság, Hannibal) neve nem csak a filmes világban ismert, hiszen például a Vice City-ben ő kölcsönözte a főhős, Tommy Vercetti hangját, akit azóta is sokan szeretnének egy új GTA epizódban látni. Meglehet, hogy ez a Grand Theft Auto V-ben teljesülhet, néhányan ugyanis Tommyt szúrták ki a tegnapi trailer egyik képkockájában. Igaz, sokaknak néhány olyan arc is feltűnt a videóban, akik erősen hasonlítanak egyes San Andreas szereplőkre. Mivel pedig a RockStar semmit sem cáfolt, vagy erősített meg, így többféle feltételezés is megjelent a neten, például az, hogy a folytatásban fel fog tűnni minden egyes régi GTA-s arc, de akár arról is szó lehet, hogy - a sorozatban először - többféle választható karaktert kapunk, akik között pl. Tommy is ott lehet.
Az pedig természetesnek tűnt, hogy ha ő jön, akkor ismét Liotta "kapja meg a szerepet", ezért őt is megkeresték az ügyben. A színész viszont elmondta, hogy nem vett részt a tegnap kiadott trailer készítésében, ami gyengíti a Vercettis vonalat. Persze biztosat csak a Rockstar hivatalos bemutatója után tudhatunk majd, amire remélhetőleg hamarosan sort is fog keríteni a kiadó. ■

Grand Theft Auto V
A legutóbbi Grand Theft Auto V cikkek, hírek

hozzászólások (4)

.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2011.11.04. 14:20
CJ is ott rohant a zsaruk elől, valamint a kaliforniai muscle beach is benne van, Vinewoodról nem is beszélve... szerintem lehet majd repülővel utazni a nagyvárosok között és így találkozhatunk a régi főszereplőkkel.

ahogy pl a San Andreasban összefutottunk a GTA III néma főhősével is ugye...

a miatt sem aggódnék, hogy a San Andreas városait betéve tudjuk, hiszen Liberty City-t is átdolgozták rendesen a GTA III-hoz képest a IV-re...
Detto
Detto 2011.11.05. 17:49
Az hogy azt nyilatkozta, hogy nem szerepelt, még nem jelent semmit. Ha szereplő akkor tuti aláírattak vele valami papírt hogy tartsa a száját :D
LordMatteo
LordMatteo 2011.11.05. 18:01
"szerintem lehet majd repülővel utazni a nagyvárosok között és így találkozhatunk a régi főszereplőkkel." >> +1

A GTA sorozatban mit tudnak már bemutatni Nagy Újdonságként? 3D, megvolt...Több bejárható terület, megvolt...beszélő főhős, aki át tud öltözni, tud házakat venni, stb, megvolt...nagyonnagy bejárható terület, 3 várossal, nagyon sok kis faluval-tanyával, szinte töltés nélkül, megvolt...megújult grafika és fizika, (a négyet nem játszottam, így nem tudom annak mi a jelentős előrelépése a sorozatban), megvolt...most összegyúrják az eddigi részeket ahogy eddig is, és megfejelik egy valamivel, ami feledteti az előzőt, és ez a több régi város, amik között nem motorral mész, hanem újratöltéses hosszúutazással kb. Mint az SA-ban mikor vissza kellett menni Liberty Citybe.
-T0ng-
-T0ng- 2011.11.07. 12:21
Az a baj, hogy ma már nem értékelünk semmit. Ha egy játékba olyan változtatásokat eszközölnek, amik pl. a történet szempontjából megállják a helyüket, de a játék eddigi irányvonalával ellentétes, sír a nép többsége. Ha fognak valamit jól bevált módszer, valami már régóta működő dolgot és felpolírozva kicsit csinosítgatva kiadják egy új eredeti történettel, csak sír a nép.

A GTA sorozat soha nem az volt, ami nagy ötletekkel rukkolt elő, de azok a pici finom hangolások, amiket eszközölt rajtuk a Rockstar mindig hatásosak voltak.

Lord Matteo, ha nem játszottál a GTA IV-el csak ajánlani tudom. Bennem New York valami megfoghatatlan sötét érzést kelt és a GTA IV újradolgozott Liberty City-je ezt képes visszaadni. Mikor pl az ember este esőben vezet a játékban bárhova megy, érzi hogy a város összenyomja.

Már most látom a GTA V videóin, hogy meglesz a napsütötte Los Angeles hangulat is, de erőse. Olvasva a legutóbbi pletykákat kicsit félek, hogy új afroamerikai főhősünkkel együtt visszatér az a Végre péntek hangulat is, amit én nem annyira csíptem, de majd meglássuk:D
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.