Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's Rainbow Six: Patriots bejelentés

Az új akciójáték leghamarabb 2013-ban jelenhet meg.

2011.11.04. 20:20 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft végre hivatalosan is bejelentette, hogy készül a Tom Clancy's Rainbow Six: Patriots, mely a népszerű sorozat legújabb része lesz, de csak valamikor 2013-ban jelenhet meg. PC mellett PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készül, és a Ubisoft Montreal fejleszti a Ubisoft Toronto és a Red Storm közreműködésével. A Patriots történetében ismét a Rainbow csapat játssza a főszerepet, akiknek ezúttal egy minden eddiginél veszélyesebb ellenféllel kell felvennie a küzdelmet. A terrorszervezetet True Patriotsnak hívják és rendkívül jól képzett, ízig-vérig amerikai katonákból áll, akiknek célja, hogy térdre kényszerítsék a kormányt, mert az szerintük csupa korrupt politikusból áll. Ehhez pedig bevetnek mindent, amit manapság a terrorszervezetek be szoktak vetni. A játék remek egyjátékos kampányt kínál, melyben sokszor kell majd morális kérdésekben döntenünk, és ezen döntéseink komoly hatással lesznek megítélésünkre és persze az események alakulására.
"A terrorizmus is fejlődött, ahogy a Rainbow Six is. A Tom Clancy's Rainbow Six: Patriotsban a már jól ismert csapatmunka, taktika, és realizmus keveredik az újfajta narratív történetvezetéssel. A korábban még nem tapasztalt mélységű moralitás teszi a játékot igazán feszültté és magával ragadóvá." - nyilatkozta David Sears, kreatív igazgató.
A többjátékos részről egyelőre keveset tudni, ami biztos, hogy több pontot kapunk, ha összedolgozunk csapattársainkkal, és jól használjuk a játék beépített kommunikációs és taktikai funkcióját. ■

Tom Clancy's Rainbow Six: Patriots (TÖRÖLVE)
A legutóbbi Tom Clancy's Rainbow Six: Patriots (TÖRÖLVE) cikkek, hírek

hozzászólások (1)

Lacko
Lacko 2011.11.06. 19:42
Az eleje szar volt, de az ami aztán jött az tetszett. Mondjuk nekem ezek már túl hülyeségnek tűnnek, hogy átlátni az autón... De ha tényleg ilyenekben kell dönteni, hogy ledobjuk-e a fickót a hídról vagy megpróbáljuk megmenteni, az akkor NAGYON jó lesz.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.