Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ridge Racer Unbound megjelenési dátum

Jövő tavasszal érkezik a Namco Bandai autós játéka.

2011.11.04. 20:38 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Pontos megjelenési dátumot kapott a Namco Bandai bábáskodása mellett készülő autós játék, a Ridge Racer Unbound. Eszerint a PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készülő játék Európában 2012. március 2-án, Észak-Amerikában március 6-án kerül a boltok polcaira. Az Unbound játékmenete a Burnout sorozatból igyekszik meríteni, ami nem áll messze a fejlesztő Bugbear Entertainmenttől, hisz már készítettek hasonló játékot a FlatOut személyében. Az egyszemélyes kampányban Kara Shinot kell lenyűgöznünk és meggyőznünk, hogy helyünk van a bandájában. Ehhez gyakorlatilag a lehető legnagyobb pusztítást kell véghezvinnünk mind a környezetben, a civil forgalomban és persze az ellenfelek között is. Több játékmód is vár majd ránk, melyekben párbajozhatunk, driftelhetünk, míg a Survival módban mindössze egyetlen célunk van: egy szem autónkat kell épségben eljuttatnunk a célig, míg ellenfelek tucatjai vadásznak ránk.
A többjátékos rész játékmódjairól továbbra is hallgatnak a készítők, de jó eséllyel a Burnout sorozathoz hasonló módokra számíthatunk, valamint készül egy pályaszerkesztő is. ■

Ridge Racer Unbound
A legutóbbi Ridge Racer Unbound cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.