Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Uncharted 3 - patch közeleg

A fejlesztők a játékosok visszajelzései alapján készítik a javítást.

2011.11.07. 22:29 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Hónap elején jelent meg a Naughty Dog sikersorozatának harmadik része, az Uncharted 3: Drake's Deception, ami a kritikusoknál és a rajongóknál is hatalmas sikernek örvend. Nem csupán a legtöbb külföldi oldalon sepert be maximumhoz közeli osztályzatokat, de az eladások terén is számos ország toplistájának tetején csücsül Nathan Drake új kalandja. A játék persze ezzel együtt nem tökéletes, és az egyik legfrusztrálóbb hibának a célzó rendszert tartják a rajongók, ami elmondásuk szerint túlságosan pontatlan és nehézkes. Ezen véleményüket pedig a hivatalos fórumokon is hangoztatták, aminek eredményeként a Naughty Dog közönségkapcsolatokért felelős munkatársa, Arne Meyer meg is hívott két rajongót a stúdióba, hogy személyesen beszéljék meg az észrevételeiket és kipróbálhassák a célzó rendszer javított változatát. A két játékos elmondása szerint az új megoldás már most közel tökéletes, de a fejlesztők még csiszolnak rajta, ahogyan más kisebb-nagyobb hibát is orvosolni kívánnak a hamarosan érkező tapasszal. Hogy ez mikorra várható, egyelőre nem lehet tudni, de valószínűsíthető, hogy a következő napokban-hetekben számíthatunk rá. ■

hozzászólások (8)

GeryG
GeryG 2011.11.08. 11:28
Áh, 10/10-es játék nincs. Még ez sem. :D
De nagyon közelít. :P
balays82
balays82 2011.11.08. 11:43
Persze, persze, most csak a kritikus szól belőled, nálatok pedig általában ez a hivatalos álláspont.:-) Az én értékrendem szerint nagyon is van 10/10-es játék. Ami nem egyenlő a - technikailag vagy akár a játékmenet szempontjából - tökéletes játékkal, mert olyan valószínűleg tényleg nincs. Csak olyan, ami akkora élményt nyújt, hogy évek múltán is jó szívvel gondol vissza rá az ember. Nálam ez a 10/10.
Kanduhrka
Kanduhrka 2011.11.08. 11:48
Hiányzik egy egér, mi?:)
balays82
balays82 2011.11.08. 12:44
Mégis mi a fenét kezdenénk vele egy kényelmes fotelben ülve, vagy az ágyon elterülve?:-) Nagyon is jó a gamepad, senkinek nem hiányzik az egér.
GeryG
GeryG 2011.11.08. 12:49
Ebből a szempontból tökéletesen igazad van. :)
Ahogyan az előzőekre is, erre is jó szívvel, évek múlva is. :)
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.