Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új játékon dolgozik az L.A. Noire alkotója

Brendan McNamara a XX. század egyik legnagyobb elmeséletlen történetén dolgozik.

2011.11.13. 10:59 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bár az L.A. Noire hatalmas sikert aratott mind a kritikusok, mind a játékosok szemében, a kiadó Rockstar Games és a fejlesztő Team Bondi oly mértékben összerúgta a port, hogy utóbbi csapat végül fel is bomlott és a stúdió megszűnt. Ám a kétségtelenül remekül sikerült játék írója és rendezője, Brendan McNamara nem kíván eltűnni a süllyesztőben, ezért egy új játék készítésébe fogott, melyet csak úgy emlegetett, mint a XX. század egyik legnagyobb, még elmeséletlen történetét. Az interjúban, melyben új terveiről beszélt, azt is megemlítette, hogy a Team Bondival történtek remek leckének bizonyultak számára.
"Rengeteget tanultam az L.A. Noire fejlesztése során, ami reményeim szerint a mostani munkámban is fontos szerepet játszik majd. Akkor rengetegen mentek el a KMM stúdióhoz, mások filmes projektekhez csatlakoztak, megint mások a Rockstar különböző stúdióinál kötöttek ki. Én személy szerint egy új dolgon kezdtem dolgozni az elmúlt hetekben, de egyelőre csak írogatok. Remélem, hamarosan már lesz miről részletesebben is beszámolnom."
Bár McNamara a jelek szerint még csak a papírmunkánál tart, így a tényleges fejlesztés még nem kezdődhetett meg, mindenképpen bizakodásra ad okot, hogy továbbra is rendelkezésére áll az L.A. Noire technológiája, mellyel a karakterek mimikáját minden korábbinál valóság hűbben adták vissza. A mostani projektben már szeretnék a technológiát az egész testre kivetíteni. ■

hozzászólások (1)

Kopiati
Kopiati 2011.11.14. 17:27
Biztos a 2. vh-ra gondol:D
további hírek

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.

Nintendo Switch részletek: március 3-án érkezik az új konzol

Az új Zelda játék is a nyitócímek között lesz.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #7

Végigvittük az ötödik küldetést. Legyezőt is nyerhetsz!

Sztoritrailert kapott a Horizon: Zero Dawn

Azt eddig is tudtuk, hogy szép lesz, de most már azt is, hogy izgalmas is!