Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új játékon dolgozik az L.A. Noire alkotója

Brendan McNamara a XX. század egyik legnagyobb elmeséletlen történetén dolgozik.

2011.11.13. 10:59 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bár az L.A. Noire hatalmas sikert aratott mind a kritikusok, mind a játékosok szemében, a kiadó Rockstar Games és a fejlesztő Team Bondi oly mértékben összerúgta a port, hogy utóbbi csapat végül fel is bomlott és a stúdió megszűnt. Ám a kétségtelenül remekül sikerült játék írója és rendezője, Brendan McNamara nem kíván eltűnni a süllyesztőben, ezért egy új játék készítésébe fogott, melyet csak úgy emlegetett, mint a XX. század egyik legnagyobb, még elmeséletlen történetét. Az interjúban, melyben új terveiről beszélt, azt is megemlítette, hogy a Team Bondival történtek remek leckének bizonyultak számára.
"Rengeteget tanultam az L.A. Noire fejlesztése során, ami reményeim szerint a mostani munkámban is fontos szerepet játszik majd. Akkor rengetegen mentek el a KMM stúdióhoz, mások filmes projektekhez csatlakoztak, megint mások a Rockstar különböző stúdióinál kötöttek ki. Én személy szerint egy új dolgon kezdtem dolgozni az elmúlt hetekben, de egyelőre csak írogatok. Remélem, hamarosan már lesz miről részletesebben is beszámolnom."
Bár McNamara a jelek szerint még csak a papírmunkánál tart, így a tényleges fejlesztés még nem kezdődhetett meg, mindenképpen bizakodásra ad okot, hogy továbbra is rendelkezésére áll az L.A. Noire technológiája, mellyel a karakterek mimikáját minden korábbinál valóság hűbben adták vissza. A mostani projektben már szeretnék a technológiát az egész testre kivetíteni. ■

hozzászólások (1)

Kopiati
Kopiati 2011.11.14. 17:27
Biztos a 2. vh-ra gondol:D
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.