25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Kütyü

ASUS Eee Pad Transformer Prime négymagos processzorral

NVIDIA Tegra 3 került az új, 10,1 hüvelykes táblagépbe.

Írta: Dino 2 hozzászólás

A tabletek teljesítménye folyamatosan növekszik, újabban kétmagos processzorokkal szerelik fel a gyártók a csúcsmodelleket, az ASUS pedig még egy lépéssel tovább ment: az Eee Pad Transformer Prime-ba egy négymagos NVIDIA Tegra 3 processzort szereltek, ezzel övék a világon az első négymagos CPU-val felvértezett táblegép. A mindössze 8,3 mm vastagságú és 586 gramm tömegű tablet szálcsiszolt fémburkolatába 10,1 hüvelyk képátlójú, 1280*800 pixel felbontású kijelzőt építettek, hátoldalán pedig 8 megapixeles érzékelőjű kamera is található, amely 1080p felbontású videók készítésére is használható (az előlapi kamera felbontása 1,2 Mpixel). Fejhallgató/mikrofon csatlakozás, micro HDMI port, microSD kártyaolvasó és beépített mikrofon található még a táblagépen. Természetesen lehetőséget biztosít 802.11 b/g/n wifi valamint Bluetooth 2.1+EDR csatlakozásra, és tartalmaz gyorsulásmérőt, giroszkópot, digitális iránytűt, GPS-t és fényérzékelőt is.
Az ASUS Eee Pad Transformer Prime-ból 32 és 64 gigabyte-os modell kerül forgalomba, a tengerentúlon 499 ill. 599 dolláros áron. Külön vásárolható hozzá billentyűzetet és touchpadet tartalmazó mobil dokkolóegység is, 149 dolláros áron, mely egy USB portot és egy SD kártyaolvasót is tartalmaz, és 12-ről akár 18 órára bővíti a tablet üzemidejét.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • ASUS Eee Pad Transformer Prime négymagos processzorral
  • ASUS Eee Pad Transformer Prime négymagos processzorral
  • ASUS Eee Pad Transformer Prime négymagos processzorral
Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

gamator
gamator [176]
Szimpatikus masina.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (2 db)