Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Swords - magyar fantasy képregény született

Magyarok és képregények? Vajon mi sülhet ki ebből?

2011.11.16. 10:06 | szerző: rootshaper | kategória: Egyéb

Egy érdekes, fantasy témájú magyar képregény született, melyről úgy éreztük, nekünk is be kell számolni. A történetért Nemeskéri Attila a felelős, és a készítők öt nyelvre fordították le alkotásukat - köztük angolra, németre és oroszra is. Reménykednek benne - meg persze mi is -, hogy kis hazánkon kívül is kellemes fogadtatásban részesül majd a nagy gonddal elkészített képregény, mely kimondottan sok képkockával dolgozik és részletes rajzokkal kívánja magába szippantani olvasóját.
A történet nem csak nyomtatott formában elevenedik meg, hanem PC-n, és iPhone-on is lapozgathatjuk. A történet egyébként Artos herceg körül bonyolódik, és rajta kívül több, mint 50 kidolgozott karakterrel találkozhatunk majd az epizódokban. A történet újabb részei negyedévente fognak megjelenni, 28 oldal terjedelemben, melyet mindig kísér majd egy bemutató filmecske is.
A képregénybe belelapozni a honlapon tudtok, valamint az említett kisfilmek megtekintésére a készítők YouTube csatornáján van lehetőség. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.