Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Clint Eastwood bunyózik

Márciusban érkezik a mozikba a J. Edgar.

2011.11.18. 07:08 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Aki kamera előtt akar bunyózni, annak alaposan fel kell készülni a produkcióra, ha pedig Clint Eastwood a rendező, akkor még inkább érdemes tökéletes teljesítményt nyújtania. A mester legújabb filmje, az FBI alapítójáról és a cég titokzatos működéről szóló J. Edgar (hazai bemutató: 2012. március) forgatása során ezt tanulta meg a főszereplő Leonardo DiCaprio, akinek egy jelenet készítése során majd két méter magas partnerével, Armie Hammerrel kellett volna összecsapnia. A rendező azonban nem volt elégedett a teljesítményükkel.
– Egy régi kaszkadőr cimborájával nézte, ahogy próbálunk – mesélte utólag DiCaprio –, azután leállított, a helyiség közepére állította a kaszkadőrt, és azt mondta: „szerintem, inkább valahogy így kéne”: azzal nekiesett a pasasnak. Teljes erőbedobással verekedtek és ütötték egymást. Amikor a földre estek, ott folytatták. Azután Clint felállt, és csak ennyit tett hozzá: „Szóval, valami ilyesmi legyen.” A 81 éves rendező és nála csak egy évvel idősebb kaszkadőr-vezetője, Buddy Van Horn bemutatója mindenkit lenyűgözött.
– Mostantól nem félek az öregedéstől – mondta Leonardo DiCaprio. – Clint bebizonyította, hogy lehetséges az örökké tartó fiatalság. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.