Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új Bully játékon gondolkozik a Rockstar

A Max Payne 3 után kezdenek újra foglalkozni a sikeres játékkal.

2011.11.19. 17:46 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Dan Houser egy interjúban beszélt a Rockstar Games sikeres, ám sokat támadott játékáról, a Bullyról. A 2006-ban PlayStation 2-re (majd később PC-re, Xbox 360-ra és Wiire) megjelent játékban egy balhés iskolás fiút, Jimmyt irányíthattunk, aki mindenféle bajba keveredik a Bullworth akadémián. Az alkotást a kritikusok közepes értékelésekkel illették, és sokan támadták a témája miatt, ám a játékosok körében mégis sikernek számított. A Rockstar Games az elmúlt években több nagyobb projekten is dolgozott, így ez a franchise háttérbe szorult, de Houser elmondása szerint ez mindössze a stúdió gondolkodásmódjából ered.
"Más fejlesztőkkel ellentétben mi szeretünk várni egy játék folytatásával, hogy valós képet kapjunk annak fogadtatásáról, a jó és rossz véleményekről, és ezekből leszűrhessük, milyen játékot is kell készítenünk legközelebb. Ezért nem akartunk egyből nekiugrani a Bully folytatásának a fiúkkal, még akkor sem, ha egy olyan címről beszélünk, amivel szeretnénk még foglalkozni a jövőben. Szóval most Maxre koncentrálunk, aztán majd meglátjuk, mihez kezdünk a Bullyval."

hozzászólások (1)

.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2011.11.20. 21:13
jöheeeet! imádtam az elsőt!:-)
további hírek

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.