Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battlefield 3 - Assignments

A DICE bemutatta a kiegészítő unlock rendszerét.

2011.11.21. 08:10 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A héten kapunk egy nagyobb volumenű javítást a játékhoz, mely valljuk be, rá is fér, de nem sokat kell már ahhoz sem aludnunk, hogy végre a Battlefield 2 ikonikus pályáit is rongyosra játszhassuk az új, Frostbite 2 engine által támogatva. A várakozást fokozandó, a DICE bemutatta, hogyan lehet majd új fegyvereket és dögcédulákat szerezni.
A rendszer neve Assignments, ahogy a hír címe is mutatja, mely nagyjából annyit tesz: feladatok. Nem nehéz kitalálni, hogy hogy is fog ez a valóságban kinézni. Adott 10 ilyen feladat csomag, melyekben megadott fegyvernemmel, vagy épp fegyverrel kell megadott számú ellenséget eltenni láb alól, a jutalom pedig vagy egy új, Back to Karkand fegyver, vagy új dögcédula lesz. A DICE megmutatta az egyik ilyen feladatot, melyet "Let it Rain" névre kereszteltek el. Ehhez a feladathoz 20 ellenséget kell elkaszálni gépfegyverekkel, valamint kettőt a mortárral, jutalmunk pedig a QBB-95 (nem BBQ!) elnevezésű fegyver lesz. A már tapasztalt Battlefield 3 játékosok jogosan hördülhetnek fel, hogy ezt a 20+2 fraget egy meccs alatt le lehet zavarni; reméljük, hogy lesznek azért nehezebben teljesíthető feladatok is.
A kiegészítő majd valamikor decemberben fog megjelenni, azok számára ingyen, akik előrendelték a játékot, viszont a PS3 tulajdonosok örülhetnek a legjobban, ugyanis ők mindenki más előtt, egy héttel hamarabb állhatnak be a csatasorba. ■

Battlefield 3
A legutóbbi Battlefield 3 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.