Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battlefield 3 - Assignments

A DICE bemutatta a kiegészítő unlock rendszerét.

2011.11.21. 08:10 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A héten kapunk egy nagyobb volumenű javítást a játékhoz, mely valljuk be, rá is fér, de nem sokat kell már ahhoz sem aludnunk, hogy végre a Battlefield 2 ikonikus pályáit is rongyosra játszhassuk az új, Frostbite 2 engine által támogatva. A várakozást fokozandó, a DICE bemutatta, hogyan lehet majd új fegyvereket és dögcédulákat szerezni.
A rendszer neve Assignments, ahogy a hír címe is mutatja, mely nagyjából annyit tesz: feladatok. Nem nehéz kitalálni, hogy hogy is fog ez a valóságban kinézni. Adott 10 ilyen feladat csomag, melyekben megadott fegyvernemmel, vagy épp fegyverrel kell megadott számú ellenséget eltenni láb alól, a jutalom pedig vagy egy új, Back to Karkand fegyver, vagy új dögcédula lesz. A DICE megmutatta az egyik ilyen feladatot, melyet "Let it Rain" névre kereszteltek el. Ehhez a feladathoz 20 ellenséget kell elkaszálni gépfegyverekkel, valamint kettőt a mortárral, jutalmunk pedig a QBB-95 (nem BBQ!) elnevezésű fegyver lesz. A már tapasztalt Battlefield 3 játékosok jogosan hördülhetnek fel, hogy ezt a 20+2 fraget egy meccs alatt le lehet zavarni; reméljük, hogy lesznek azért nehezebben teljesíthető feladatok is.
A kiegészítő majd valamikor decemberben fog megjelenni, azok számára ingyen, akik előrendelték a játékot, viszont a PS3 tulajdonosok örülhetnek a legjobban, ugyanis ők mindenki más előtt, egy héttel hamarabb állhatnak be a csatasorba. ■

Battlefield 3
A legutóbbi Battlefield 3 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.