Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Üzleti

Megújul a Good Old Games

Kicsit talán paradox a cím, de ez a helyzet.

2011.11.21. 10:14 | szerző: rootshaper | kategória: Üzleti

A méltán híres gog.com kissé átalakítja a dolgokat maga körül, ugyanis a tervek között szerepel az, hogy új játékokat is készek eladni. A tervek szerint ez az ötlet 2012 és 2013 között fog megvalósulni, de a tárgyalások már most folynak indie fejlesztőkkel és kiadókkal. Ennek kapcsán lehet majd számítani teljesen exkluzív gog.com-os ajánlatokra, melyeket máshol ilyen formában nem lehet majd megvásárolni.
"Eddig a gog.com olyan játékokat gyűjtött csokorba, melyek legalább három évesek voltak már. Természetesen ez után is folytatjuk a klasszikusok listájának bővítését, de szeretnénk új játékokkal is foglalkozni!" - közölte Guillaume Rambourg, a gog.com igazgatója. "Persze ezek az új címek valamivel magasabb árfekvésben lesznek majd kaphatóak, de igyekszünk megtartani a kiszámítható árakat, DRM-mentességet és a rengeteg extrát, amit eddig is biztosítottunk a kedves vásárlóinknak."
Rambourg még hozzátette, hogy a Witcher 2 sikerei a gog.com kapcsán talán majd felkelti a fejlesztők figyelmét a gog.com szolgáltatásai iránt. Úgy fest, a gog.com, ha nem is világuralomra, de jelentős részesedésre akar törni a PC-s játékpiacból, mint független játékforgalmazó platform. Kíváncsian várjuk az elkövetkező évek fejleményeit. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.