Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Üzleti

Megújul a Good Old Games

Kicsit talán paradox a cím, de ez a helyzet.

2011.11.21. 10:14 | szerző: rootshaper | kategória: Üzleti

A méltán híres gog.com kissé átalakítja a dolgokat maga körül, ugyanis a tervek között szerepel az, hogy új játékokat is készek eladni. A tervek szerint ez az ötlet 2012 és 2013 között fog megvalósulni, de a tárgyalások már most folynak indie fejlesztőkkel és kiadókkal. Ennek kapcsán lehet majd számítani teljesen exkluzív gog.com-os ajánlatokra, melyeket máshol ilyen formában nem lehet majd megvásárolni.
"Eddig a gog.com olyan játékokat gyűjtött csokorba, melyek legalább három évesek voltak már. Természetesen ez után is folytatjuk a klasszikusok listájának bővítését, de szeretnénk új játékokkal is foglalkozni!" - közölte Guillaume Rambourg, a gog.com igazgatója. "Persze ezek az új címek valamivel magasabb árfekvésben lesznek majd kaphatóak, de igyekszünk megtartani a kiszámítható árakat, DRM-mentességet és a rengeteg extrát, amit eddig is biztosítottunk a kedves vásárlóinknak."
Rambourg még hozzátette, hogy a Witcher 2 sikerei a gog.com kapcsán talán majd felkelti a fejlesztők figyelmét a gog.com szolgáltatásai iránt. Úgy fest, a gog.com, ha nem is világuralomra, de jelentős részesedésre akar törni a PC-s játékpiacból, mint független játékforgalmazó platform. Kíváncsian várjuk az elkövetkező évek fejleményeit. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.