Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Szabadidő

Mobil/Gamer Weekend a VAM Design Centerben

A mobil- és játékrajongókat várják a hétvégi rendezvényre. Nyerj belépőt!

2011.11.22. 09:40 | szerző: Dino | kategória: Szabadidő

November 26-27. között, azaz a most következő hétvégén rendezik meg az első Mobil Weekend/Gamer Weekend rendezvényt, amelyre egyaránt várják a mobilok és a játékok iránt érdeklődőket. A Mobile Weekend szakmai előadásain bemutatják a legújabb mobilos és PC-s játékokat, illetve a legújabb 3D-s mozi technológiákat, valamint megismerhetik a látogatók a legmenőbb mobilos alkalmazásokat is.
A Gamer Weekend minirendezvényen kipróbálhatóak lesznek a legújabb játékok, mint például a Need for Speed: The Run és a Call of Duty: Modern Warfare 3, de jelen lesznek a Gameloft játékújdonságai is. A konzolrajongók és mobil játékosokra pedig verseny is vár, amelynek fődíja egy félmillió forint értékű Sony Vaio 3D gamer notebook.
Az 50%-ban a helyszínen levásárolható belépőjegy egyben sorsjegy is, a szerencsések mobilos ajándékokat nyerhetnek. További információ a rendezvény honlapján található: mobilweekend.hu/gamer.
Ha szeretnél részt venni a rendezvényen, most egy kis szerencsével nyerhetsz magadnak egy belépőt: az alábbi Facebookos kommentdobozba november 24-én csütörtök délig várjuk a jelentkezőket, akik közül csütörtök délután sorsoljuk ki azt a négy olvasót, akik egy-egy napijegyet kapnak. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.