Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készíts térképet és háttérképet a Heroeshoz

Térképszerkesztő és háttérkép készítő versenyt hirdettek.

2011.12.07. 11:11 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Érdekes versenyt hirdettek ki a Heroes magyar honlapján, melyre két kategóriában, térképszerkesztésben és háttérkép készítésben lehet jelentkezni. A térképszerkesztő versenyen a Heroes of Might & Magic sorozat hatodik, ötödik és harmadik részéhez készített egy- vagy többjátékos térképeket várnak a szervezők. A pályaműveket 2012. március 31-ig lehet beküldeni, eredményhirdetésre várhatóan április 15-ig kerül sor. A másik kategóriában, a háttérkép készítő versenyen a Might & Magic Heroes VI játékhoz várnak munkákat. Itt két alkategória van, a gépi és a kézi, előbbiben a jól ismert képszerkesztő programokat lehet használni (és gyakorlatilag bármit, ami a játékban megtalálható), míg utóbbiban szabad kézzel, filccel, festékkel, grafittal stb., lehet elkészíteni a műveket. Mindkét esetben a beküldési határidő 2012. március 1. A pályázatok elbírálására március 15-ig kerül majd sor.
Mindkét versenyen értékes nyereményekért folyik a küzdelem, játékok, pólók, poszterek, valamint a játék zenéjét készítő Paul Anthony Romero és Rob King által dedikált kották várnak a versenyzőkre. A pályázás pontos részleteit itt találjátok.
Paul Anthony Romero nem mellesleg október végén hazánkban adott koncertet, melyről elkészült egy élménybeszámoló is, ahol képeket és videókat is találhattok. ■

hozzászólások (2)

Ladomer
Ladomer 2011.12.07. 15:47
Erősen gondolkodom, hogy összerántsam a régi H4-es játszópajtásaimat és rábeszéljem őket, hogy dobjunk össze egy mapot/kampányt "Csakazértis" esetleg "Kitaszítva" címmel. :-)
stero
stero 2011.12.07. 17:23
Asszem beizzítom a digitalizáló táblámat és alkotok valami szépséget :D
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.