Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

X3: Albion Prelude - érkezik a felvezető

Új X játékot jelentett be az Egosoft.

2011.12.08. 11:23 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Nagyon közel van az X3: Albion Prelude megjelenése, ugyanis még idén kezünk közé kaparinthatjuk a programot, melynek nem titkolt célja az, hogy felizgassa a kedélyeket a jövő évben megjelenő, teljesen új X epizód, a Rebirth előtt.
Ennek köszönhetően az Albion a régi X3 és az új Rebirth között játszódik majd időben. Az univerzum megváltozik és a játékosokat ezzel kívánják felkészíteni a teljesen átalakuló világegyetem megismerésére. Régen is nagy szerepük volt a vállalatoknak a játékban, s ez most sem lesz másképp, ráadásul a nagy csatározások közepette egy technológiai áttörés is készül: felfedezik a tömeggyorsítás képességét, melynek segítségével főutak alakulnak ki az űrben és ez lehetőséget ad a terjeszkedésre, eddig nem látott léptékben. Egyelőre ezek a főutak nem elérhetőek, de már a játékos láthatja őket épülni és részt is vehet a kialakulásukban.
Több mint harminc új hajót és állomást próbálhatunk ki, vagy épp csodálhatunk meg, és egy tőzsde rendszerrel is megspékelik az egészet a fejlesztők, hogy a gazdasági rész még komplexebb lehessen. Az új lehetőségek mellett a fejlesztők a régi X veteránoknak is kedveskedni akarnak: akik megvásárolták, vagy mostanában vásárolják meg az X: Superbox kiadást, azoknak ingyenesen lesz elérhető a játék! De azok se csüggedjenek, akiknek csak az X3: Terran Conflict van meg, ugyanis ők mindössze 10 dollárért vásárolhatják majd meg a programot. A megjelenés pedig december 15-én esedékes, és a játék érkezik OSX-re is. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.