Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Assassin's Creed - karácsonyi nyeremény akció

Könyvet nyerhet két ügyes művész.

2011.12.11. 13:44 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A PlayOn és a Ubisoft közös játékot hirdet az alkotni szerető rajongói számára, s természetesen a nyeremény sem marad el. A feladat annyi, hogy alkoss az Assassin's Creed témába vágó művet, mely kapcsolódik a karácsonyhoz is, jutalmad pedig egy példány lehet az Assassin's Creed Enciklopédiából. A könyv egyébként, ahogyan a címe is mutatja, a játék univerzumáról mesél és az Ubiworks készítette el. Eredetileg egy művészi albumnak készült, de a terjedelme olyan nagy lett (256 oldal), hogy inkább egy enciklopédiát készítettek belőle. A könyvből mindössze öt példány érkezett kis országunkba, melyekből kapnak majd azon ügyes művészek, akiket a PlayOn munkatársai kiválasztanak. A két nyertes alkotás a weboldalra is felkerül, valamint ott fognak díszelegni a karácsonyi hírlevélben is, így a tét nem csak a könyv, hanem sok műértő játékos elismerő hümmögése is.
A műveket bármilyen módon elkészíthetitek, ebben nincs megkötés, mindössze annyit szeretnének leszögezni a szervezők, hogy tényleg saját alkotás legyen. De tudjuk, hogy az ciki, ha később kiderül, hogy a műnek más a készítője, mint a beküldője, így ilyet rólatok nem is feltételezünk. :)
A beküldés határideje 2011. december 20-a 12:00. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!