Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battlefield 3 - gondok a Back to Karkand DLC-vel

Az alapjáték után az első nagy DLC is gondokkal küzd.

2011.12.15. 16:57 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A napokban rajtolt el a Battlefield 3 Back to Karkand DLC-je, mely korábbi BF játékok kedvelt pályáit és fegyvereit hozta vissza. A játékosok azonban szinte azonnal megszállták a hivatalos fórumokat, hogy különböző hibákra hívják fel a készítők figyelmét. A legtöbben arra panaszkodnak, hogy a játék az új pályák betöltése során egy "Game Disconnected: you are missing content from the game" hibaüzenettel kilép. Emellett sokaknál a Battlelog nem érzékeli a DLC-t, így folyamatosan felkínálja azt megvásárlásra, így nem lehet felcsatlakozni egyetlen ilyen szerverre sem. A fejlesztők tisztában vannak a problémákkal, és már dolgoznak azok kijavításán.
További érdekesség a játékkal kapcsolatban, hogy mától bármely PlayStation 3 játékos ingyen letöltheti a Physical Warfare Packot, mely két fegyvert (DAO-12 shotgun, Type-88 Light Machine Gun), valamint azokhoz különleges kiegészítőket tesz azonnal elérhetővé. Ez a kiegészítő korábban csak a játék előrendelői számára volt elérhető. A PC-s és Xbox 360-as játékosoknak egyelőre még várniuk kell, ezekre a platformokra csak valamikor később jelenhet meg a plusz tartalom. Természetesen a játék előrendelői e platformokon is hozzájuthattak már korábban. ■

Battlefield 3
A legutóbbi Battlefield 3 cikkek, hírek

hozzászólások (2)

gored666
gored666 2011.12.15. 18:57
Elindítod az origint, megjelenik a weblap ott Sign out, aztán bejelentkezel megint a battlelogba. Nekem ez segített remélem, remélem nektek is fog.
TBone142
TBone142 2011.12.16. 13:30
Nekem nem, muszáj volt igénybe vennem a Live Chat-et... LE előrendelő vagyok, az alap Bf3 sem indult, akkor is a Live Chat segített. Ilyenkor valamit variálnak az accountommal, aztán egy relog után jó lesz.
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.