Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Renegade Ops DLC - ma startol

Elérhetővé vált az első letölthető tartalom a lövöldéhez.

2011.12.20. 11:24 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Az Avalanche felülnézetes őrületéhez, a Renegade Opshoz végre megérkezett egy, a sztorit is kibővítő letölthető tartalom, valamint az elérhető változatos karakterek - járgányok - mellé is hozzácsap még két lehetőséget egy másik csomagban.
A Coldstrike Campaign, ahogy a neve is jelzi, egy téli küldetésre invitálja meg a klasszikus lövöldék szerelmeseit, mely egy új gonosztevőt is bemutat majd: Coldstrike-ot. Inferno után ez majdhogynem furcsán hangzik, de bízzuk a fejlesztőkre a dolgot. Persze nincs új gonosztevő, új gonosz fegyverek nélkül: üdvözöljétek a Gólemeket, melyek alacsonyan szálló kis járgányok, és néhány gyár folyamatosan ontja őket magából. Az új kampány 5 dollárba, vagy 400 MS pontba kerül, attol függően, hogy melyik platformra óhajtod megvásárolni.
A járgány csomag pont annyit tesz, mint amennyit a neve sugall: ad két új karaktert, melyeknek természetesen új képességeikkel is megismerkedhetünk. Crystal járgánya egy "egyedi páncélozott jármű", mely erőteret képes maga köré vonni. Blazemo gépe pedig egy igazi off-road jármű, mely lehetőséget nyújt, hogy minden terepen akadálymentesen haladj vele, és elpusztíts minden akadályt, ami az utadba kerül. Jól hangzik! Az új járgányokat magában foglaló pakk ára pedig 3 dollár, vagy 240 MS pont. ■

Renegade Ops
A legutóbbi Renegade Ops cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.