Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Renegade Ops DLC - ma startol

Elérhetővé vált az első letölthető tartalom a lövöldéhez.

2011.12.20. 11:24 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Az Avalanche felülnézetes őrületéhez, a Renegade Opshoz végre megérkezett egy, a sztorit is kibővítő letölthető tartalom, valamint az elérhető változatos karakterek - járgányok - mellé is hozzácsap még két lehetőséget egy másik csomagban.
A Coldstrike Campaign, ahogy a neve is jelzi, egy téli küldetésre invitálja meg a klasszikus lövöldék szerelmeseit, mely egy új gonosztevőt is bemutat majd: Coldstrike-ot. Inferno után ez majdhogynem furcsán hangzik, de bízzuk a fejlesztőkre a dolgot. Persze nincs új gonosztevő, új gonosz fegyverek nélkül: üdvözöljétek a Gólemeket, melyek alacsonyan szálló kis járgányok, és néhány gyár folyamatosan ontja őket magából. Az új kampány 5 dollárba, vagy 400 MS pontba kerül, attol függően, hogy melyik platformra óhajtod megvásárolni.
A járgány csomag pont annyit tesz, mint amennyit a neve sugall: ad két új karaktert, melyeknek természetesen új képességeikkel is megismerkedhetünk. Crystal járgánya egy "egyedi páncélozott jármű", mely erőteret képes maga köré vonni. Blazemo gépe pedig egy igazi off-road jármű, mely lehetőséget nyújt, hogy minden terepen akadálymentesen haladj vele, és elpusztíts minden akadályt, ami az utadba kerül. Jól hangzik! Az új járgányokat magában foglaló pakk ára pedig 3 dollár, vagy 240 MS pont. ■

Renegade Ops
A legutóbbi Renegade Ops cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.

Nintendo Switch részletek: március 3-án érkezik az új konzol

Az új Zelda játék is a nyitócímek között lesz.