Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Alan Wake's American Nightmare - túlélő mód részletek

A Remedy betekintést engedett az új játék új játékmódjába.

2011.12.20. 11:35 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A múlt héten a Remedy feldobta azt az infót is, hogy lesz némi túlélő mód is a készülő American Nightmare-ben, de ez idáig részleteket nem mondott róla, most azonban lerántották a leplet az új módról és elég kecsegtetően hangzik.
Írónknak természetesen az lesz a feladata, hogy túléljen egy éjszakát a folyamatosan özönlő ellenségek között, így a játékmód elnevezése is a "Fight till dawn" lesz. Ehhez segítséget leginkább a feloldható fegyverek, valamint a ritkásan elszórt biztonságos területek nyújtanak majd neki. Azaz nekünk. Bővül a fegyverarzenálunk is, ahogy illik, olyan érdekességekkel, mint a szögbelövő puska, vagy a Remedy egyik kedvence: az UZI; de visszatérnek régi nagy kedvencek is, úgy mint a flare gun. A végső feladat a túlélésen kívül persze az lesz, hogy minél nagyobb pontszámot gyűjtsünk össze reggelig, így előrébb jutva az online ranglétrán. Már csak az hiányzik az egészből, hogy mindezt egy - vagy több - barátunkkal közösen tudjuk véghez vinni, de erről egyelőre sajnos nem hallottunk. A játék egyébként XBLA-n fog megjelenni, valamikor a jövő év elején, nagyjából akkor, mikor a régóta várt, klasszikus Alan Wake megjelenik majd PC-re. ■

Alan Wake's American Nightmare
A legutóbbi Alan Wake's American Nightmare cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!