Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Dome

Mi történt az év során - 2011. október

Erős felhozatal: Heroes VI, FIFA 12 és Battlefield 3.

2011.12.31. 09:09 | szerző: Retee | kategória: Dome

Igazán nem lehetett panaszunk az idei októberre, hiszen több nagy név is a boltokba érkezett az ősz közepén, igaz két szomorú hír is beárnyékolta mindezt. Az L.A. Noire-t fejlesztő Team Bondi ugyanis ekkor adta fel végleg a harcot a csőd ellen, miután ekkor már több hónapja tudni lehetett arról, hogy az ausztrál csapat vezetősége összeveszett és szakított a Rockstarral. Hiába tettek le tehát kiváló és újszerű játékot az asztalra, a legendásan szigorú főnökség nem tudta kivezetni a csónakot a partra, így végül feladták a harcot. Szerencsére ez egyáltalán nem érintette a nyomozós játék PC-s verziójának fejlesztését, ráadásul a készítők jó része egyszerűen átjelentkezett a Rockstarhoz.
Októberben, 56 éves korában zárta le földi pályafutását Steve Jobs. A híres-hírhedt Apple vezérre emlékezve még egy régebbi, ám kiválóan sikerült filmet is megnéztünk, amely feleleveníti pályafutásának és karrierjének kezdetét.
Szerencsére a hónap nemcsak a rossz hírekben, hanem a boltokba kerülő játékok felhozatalában is erősnek bizonyult, amit két sportjáték, az F1 2011 és a FIFA 12 nyitott meg. Előbbi tesztelését cikkírónk egy profi autóversenyzővel, Kristján Einar Kristjánsson Formula 3-as versenyzővel karöltve végezte el, míg utóbbinál Hajdú B. István elképzelt tudósítása ismertette össze az olvasókkal a focis sorozat legújabb epizódját. :-)
A hónap két „sztárigazolása” viszont csak ezt követően érkezett meg: az EA által kiadott Battlefield 3-at világszerte tömegek várták és a játék nem is okozott csalódást a BF rajongóknak, akik hazánkban először a Saturnban nézhették meg élőben, hogy muzsikál a harmadik rész. Jóval több folytatást élt meg, viszont az utóbbi években csend vette körül a Might & Magic szériát, amelynek feltámasztását a hazai illetőségű Black Hole vállalta magára és a srácok szerencsére nem vallottak kudarcot az ügyben. A hónap legvégén pedig szép halkan betipegett egy gyors, de annál fontosabb bejelentés is: a Rockstar boszorkánykonyhájában elkezdték főzni az akkor még titkos összetevőket tartalmazó Grand Theft Auto ötödik részét.
A korábbi hónapok összefoglalói:

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.