Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Dome

Mi történt az év során - 2011. december

Magyar és nemzetközi rendezvényekkel jött el az utolsó hónap.

2012.01.03. 18:30 | szerző: GeryG | kategória: Dome

Lassan elérkeztünk az év végéhez, de az őszi játékdömping után decemberre sem maradtunk események nélkül. Mozgalmasan alakult az utolsó hónap, hiszen több rendezvény is zajlott az elő-karácsonyi időszakban, amelyeken a következő évekre ugyanúgy koncentráltak, mint az elmúlt év legjobbjaira.
Kezdve a játékmegjelenésekkel, elsők közt illik említeni a BioWare alkotását, a Star Wars: The Old Republicot, amelynek már a bétájával is remekül szórakoztunk. A fantasy rajongók számára is akadt tökéletes karácsonyi ajándék, mivel megérkezett a Trine 2, amelyben a három kalandor egy elvarázsolt erdőbe indult, hogy kiszabadítsa az elátkozott hercegnőt. És bár nem kifejezetten játékmegjelenés, de érdemes pár szót ejteni a Battlefield 3 DLC-jéről, a Back to Karkandról is, amely a Limited Edition tulajoknak ingyen volt elérhető, és több új pályát, fegyvert és játékmódot tartalmazott.
Megjelenésből tehát nem volt sok, így a december inkább a következő év(ek)re tervezett játékok bejelentéseitől volt hangos. Ekkor debütált a hírekben a South Park RPG, a Command & Conquer: Generals 2, az Epic új játéka, a Fortnite, a Dirt Showdown, az Alan Wake: American Nightmare, a Naughty Dog új sikervárományosa, a The Last of Us, a Call of Cthulhu: The Wasteland, valamint a Cradle. A hónap legfontosabb eseménye a Video Game Awards volt, amelyen kiosztották az év legjobbjainak járó díjakat (érdekesség, hogy a Battlefield 3 egyetlen címet sem söpört be), míg hazánk játékostársadalma a PlayIT és a Holdfény Con közösen tartott rendezvényén jöhetett össze.
A fontosabb hírek közül is kiemelkedett, hogy két év után végre PC-re is megjelenik az Alan Wake. Emellett olvashattunk a Serious Sam 3 ötletes másolásvédelméről, a Microsoft HTML5 játékíró versenyéről, a Duke Nukem Forever DLC-jéről, vagy épp a Grand Theft Auto III tízéves évfordulója alkalmából készített gyűjtői kiadásról. Sok játékról érkeztek videók, így láthattuk mozgásban a Bioshock: Infinite-t, a The Amazin Spider-Mant, a Spec Ops: The Line-t, a Hitman: Absolutiont, valamint bemutatták a Diablo III nyitó képsorait is.
Filmek terén is érkeztek hosszabb-rövidebb kedvcsinálók, bemutatták a The Hobbit első trailerét, a The Expendables 2 videóját, valamint Sacha Baron Cohen új filmje, A diktátor előzetesét is.
A korábbi hónapok összefoglalói:

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.