Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battlefield 3 - újrakalibrálhatják az arzenált

Még közel sem biztos, de azért nem lenne rossz.

2012.01.04. 12:45 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Alan Kertz, a DICE fő gameplay designere nagy változásokat szeretne eszközölni a fegyverekkel és a kiegészítőikkel kapcsolatban, ugyanis rengeteg olyan visszajelzést észlelt a fórumokon, melyek arra utaltak, hogy minden fegyverhez van egy legjobb összeállítás, ami a választás lehetőségétől fosztja meg a játékosokat. Kísérletezni persze így is lehet, de az leginkább a pontszámunkon fog majd érződni, persze nem pozitív irányban.
Természetesen ezeknek a változásoknak nem arról kell majd szólniuk, hogy a legtöbbet használt felszereléseket használhatatlanná tegyék, hanem inkább arról, hogy a keveset használt, szinte feleslegessé vált eszközöket hozzák szintbe a legdurvább kiegészítőkkel.
Nagy megbeszélés zajlik a dologgal kapcsolatban jelenleg is, melyet bárki nyomon követhet a redditen. ■

Battlefield 3
A legutóbbi Battlefield 3 cikkek, hírek

hozzászólások (14)

stero
stero 2012.01.08. 16:52
Az esetek 90%-ában engi vagyok .. a sniper score-om a "kör"ben nem is látszik :DDD
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/TechSpore/stats/383512932/
kopé
kopé 2012.01.08. 17:11
AK47 meg M16? Te jó ég.
Te tudod. Nekem AEK mellett eddig az M416 meg az F2000 jött be leginkább, most gyűröm az L85A2-t és kezd megtetszeni.
Ha felderítő, akkor SV98, illetve kitolom azt is 270ig, hogy minden unlock meglegyen, aztán elkezdem tesztelni az M40A5-öt, az tűnik még ígéretesnek, az L96 számomra túl lágy, Bf2-ben is inkább az M24 jött be, az M98B meg... Kb mint wowban a paladin.
LordMatteo
LordMatteo 2012.01.08. 17:17
AK74 a legpontosabb Assault rifle távolra, bár kicsit lassú a tűzgyorsasága, ezért nem mindig használom, AEK viszont nagyon gyors, és mellé erős. M16A3 meg a kettő között valahol, szerintem nagyon jó. Nem tudom mi vele a problémád. :)
kopé
kopé 2012.01.08. 23:48
Nemtom, én teljesen szubjektív alapon ítélem meg a cuccokat és simán nem jöttek be. Lehet rossz napom volt, mikor próbáltam őket, de kb 3 kör után úgy döntöttem hanyagolom mindkettőt végleg.
KisCsirkee
KisCsirkee 2012.01.12. 17:16
Én is szubjektív ítélem meg a dolgokat. Azokkal játszom, amik bejönnek, nekem tetszenek, nem pedig azokkal, amik statisztikailag a legjobbak.

Az én eddigi kedvenceim:

- Assault: M416+Foregrip+Holo+Heavy barrel/Underslug rail+M320
-> Gyors és viszonylag pontos, a holo pedig abszolút a kedvenc sightom, bármelyik játékban, és itt is iszonyat kényelmes. Amin csak lehet, használom. Az AEK annyira nem tetszett meg. Most az An-94 a következő, ha meglesz. Nem hiszem, hogy olyan, mint a BC2-ben, különben mindenki azzal futkorászna.

- Support: IAR-27+Holo+Heavy Barrel+Foregrip/RPK-74M+RDS+Foregrip+Heavy Barrel
-> Az alap supportokon kívül semmi nem jött be. Az M249 számomra... kezelhetetlen, a most unlockolt Pepcheneg... Pedig katasztrófa, akkora a visszarúgása. Így az alapokkal játszom, azok pedig tetszenek, illetve nemsoká az MG36 kerül sorra, tesztelésre.

- Engineer: UMP-45+Foregrip+Holo+Laser/HK G-53+Holo+Foregrip+Laser
-> Itt ez a kettő jött be. Az UMP-nek kicsi a tárja, míg a G-53 nagyot rúg, de viszonylag jól használhatók.

A Scout/Sniper-ről nem tudok nyilatkozni, az nem az én műfajom. Nagyon.
Hmm... tényleg, kicsit túl van használva erre a foregrip+holo kombó és a heavy barrel, de ez azért van, mert sokkal jobban szeretek hosszabb sorozatokkal/automata tüzeléssel operálni, semmit esetleg pötyögtetéssel, ezért fontos, hogy a hosszú sorozatok se legyenek kontrollálhatlanok, se közel, se távol. Azt, hogy a foregripnek van -accuracy-je, ha célzok, eddig nem is tudtam, nem volt érezhető. Ha komolyan szenvedni kezdek vele a játéksílusommal, akkor leveszem.


Ami viszont egyenlőre szerintem aboszolút értelmetlen, az a bipod. Vagy lesz egy gomb, amivel kilőhetem, hogy lépten-nyomon letámassza, vagy nem is fogom használni. Jópárszor haltam meg amiatt, mert hasra vágtam magam, céloztam volna LMG-vel egy gyors kill érdekében, és elkezdte letámasztani. Nem. Nem erre akarom használni, ilyen áron nem kell. LMG-n kívül maximum sniperre van értelme, AR-re nincs.
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.