Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Charlize Theront nem hagyták sikoltozni

Hamarosan a mozikba érkezik a Hófehér és a vadász.

2012.01.04. 18:02 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Majdnem rögtön az elején elment a kedve a filmezéstől Charlize Theronnak, első szerepében ugyanis utószinkront alkalmaztak, ami hatalmas sokkot jelentett a fiatal lány számára. A mára méltán elfeledett A kukorica gyermekei 3. című horrorfilmben kapott egy kis szerepet, de annyira kicsit, hogy szövege nem is volt, csak sikoltoznia kellett, aztán a karakter már meg is halt. Mind a sikoly, mind a korai elhalálozás ma is rossz emlékeket idéz fel Charlize-ban.
– Anyukámnak eldicsekedtem, hogy megkaptam életem első filmszerepét, aztán már az előzetesnél kiderült, hogy a sikolyomat utószinkronizálták – meséli a színésznő. – Arra kellett gondolnom, hogy jól nézünk ki, még erre sem vagyok elég jó. Ami legalább ennyire kínos volt: ragaszkodtak ahhoz, hogy mindenki a saját fekete ruhájában jöjjön a forgatásra, mert még ruhára sem akartak költeni. Akkoriban egyik napról a másikra éltem, de beruháztam egy gyönyörű fekete Puma cipőbe. Aztán amikor a forgatáson meghaltam, tetőtől talpig leöntöttek művérrel, és ettől persze a vadiúj cipőmnek annyi volt.
Charlize Theront hamarosan gonosz királynőként láthatjuk viszont a Hófehér és a vadászban (2012. május 31.), amely a híres Grimm-mese akciódús újraértelmezése. ■

hozzászólások (6)

balays82
balays82 2012.01.04. 20:08
Mármint Charlize Theronból? Jó neked.:-)
Creativ3Form
Creativ3Form 2012.01.04. 20:16
:-D
cerebrum
cerebrum 2012.01.05. 02:09
WTF, a(z annyira sztem nem éppen egetrengetően szép) tvájlájtos csajszi lesz Hófehérke, Charlize Theron meg a gonosz királynő???

Erről mindjárt eszembe is jutott egy releváns Woody Allen idézet:

"You know, even as a kid, I always went for the wrong women. I think that’s my problem. When my mother took me to see Snow White, everyone fell in love with Snow White. I immediately fell for the Wicked Queen." :)
szbszig
szbszig 2012.01.05. 02:24
Öhm, nem igazán értem, mit keres ez a cikk itt, a Dome-on. Ilyen celebbulvárt a Velveten szoktam látni főleg, nem egy elsősorban számítástechnikai oldalon.

Azért magához a cikkhez is hozzászólok akkor már. Ha tényleg így történt, és nem a csaj színezte ki utólag, hogy bekerüljön vele az újságokba, vagy nem valami bújtatott Puma-reklámról van szó, akkor irtó nagy bunkóság volt a készítőktől. Így nem szabad bánni egy kisgyerekkel, mert sokkal érzékenyebb, mint a felnőttek, illetve tényleg elvehette volna a kedvét teljesen a filmezéstől. :-|
Dark Archon
Dark Archon 2012.01.05. 09:12
Ugyan már, Schwarzenegger-t is utószinkronizálták (asszem talán a Conan-ban), mert még túl osztrák volt a kiejtése. Meg még bizonyára pár ezer embert...
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.