Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Choplifter HD - minden platformra megjelenik

Jövő héttől lesz elérhető a remake.

2012.01.05. 11:59 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Nem tartok attól, hogy nem kattintotok a hírre, attól függetlenül, hogy a címben és a lead-ben sok információ megtalálható. Gondolhatjuk, hogy a Choplifter HD egy HD újragondolása valaminek, de hogy minek?
Az eredeti Choplifter játék még 1982-ben jelent meg, amikor még nagy részünk elképzelés formájában sem született meg. Merész húzás egy játékot ilyen távolságból visszahozni, de akár még jól is elsülhet a dolog. Az InXile Entertainment épp erre készül és az egészet meglocsolja egy jó adag Unreal Engine 3-mal is, hogy pofás legyen. Persze az is fontos, hogy mennyi tartalommal ruházzák fel a játékot, de az előzetes beszámolók alapján erre sem lesz okunk panaszkodni: harminc küldetést számlál a játék, melyekben rabokat kell kimentenünk, vagy szabotőröket elszállítani egy bizonyos helyszínre, csak a teljesség igénye nélkül. További érdekesség még, hogy elrejtett "húsvéti tojásokkal" is számolhatunk, melyek más nagyobb nevekből fognak bekerülni a játékba, úgy mint a Super Meatboy-ból, vagy épp a Duke Nukem sorozatból. ■

hozzászólások (6)

Madrac
Madrac 2012.01.05. 13:56
Shoplifter? ;)
rootshaper
rootshaper 2012.01.05. 13:57
az majd DLC lesz :D
Barthezz
Barthezz 2012.01.05. 19:59
Zsírkirály, ezzel elleszek egy darabig. :-P Az eredeti Chopliftert még 10-11 évesen toltam C64-en. :-D
Sucee
Sucee 2012.01.05. 20:14
És még Wilhelm Scream-et is kaptunk a videóban :D
Barthezz
Barthezz 2012.01.05. 23:06
Amúgy sztem tök jó, hogy a felújított retro játékok a reneszánszukat élik. Nemsokára ugye jön a Shank 2 és itt a Sonic Generations is, aminek még szintén nem álltam neki (bár Mario-t mindig is jobban csíptem :-P ). Aztán itt volt nemrégiben a Worms Reloaded DLC-stül (bár ez még annyira nem is retro), meg hát a freeware Mario átiratok is jönnek ki sorra (SMBX és küldetéslemezei, Mario Forever).

Az új csili-vili játékok közül csak nagyon kevés tud időnként lázba hozni, viszont ezekkel a gyerekkori emlékeimmel mindig szívesen eljátszok. :-) Amúgy sztem nem véletlen, hogy ezek most jelennek meg sorra: Mostanra nőtt fel a régi C64-es, Amigás, NES-es, SNES-es, Megadrive-os generáció és ezek a játékok egyértelműen őket (minket) céloznak meg. :-)
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.