Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

LEGO Batman 2: DC Super Heroes bejelentés

Újabb LEGO játékkal gazdagodunk a nyáron.

2012.01.05. 16:08 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Warner Bros. Interactive Entertainment, a LEGO csoport és a TT Games közösen jelentette be, hogy készül a legújabb LEGO videojáték, egy korábbi sikerjáték egyenes folytatása, a LEGO Batman 2: DC Super Heroes. A játékban ismét a Denevérember és társa, Robin felett vehetjük át az irányítást, ám ezúttal további segítőink is lesznek, nem is akárkik. Oldalunkon ugyanis olyan alakok tűnnek fel, mint Superman, Wonder Woman, Green Lantern és hasonlók. A gonoszok oldalán is felsorakozik majd az elit, így szembe kell szállnunk Jokerrel, vagy Lex Lutorral. Az alkotás bővelkedik majd akcióban és humorban, ahogy azt korábban már megszokhattuk.
"A LEGO Batman 2: DC Super Heroes arra az akcióra és kooperatív játékélményre épít, mely az eddigi legsikeresebb LEGO videojátékunkban a LEGO Batman: The Videogame-ben már nagy sikert aratott. A rajongók egy gazdag és kiterjed Gotham City helyszínt kapnak majd, mely klassz karakterekkel, jó személyre szabási lehetőségekkel és sok meglepetéssel szolgál, így ezeket családok, fiatal játékosok, és DC Universe rajongók egyaránt, együtt élvezhetik." - nyilatkozta Tom Stone, a TT Games feje.
A játék szinte minden aktuális platformra megjelenik idén nyáron, így PC, PlayStation 3 és Xbox 360 mellett Nintendo Wiire, DS-re, 3DS-re, valamint PlayStation Vitára is. ■

LEGO Batman 2: DC Super Heroes
A legutóbbi LEGO Batman 2: DC Super Heroes cikkek, hírek

hozzászólások (2)

Creativ3Form
Creativ3Form 2012.03.16. 14:19
LEgo Batman 2: DC Super Heroes Trailer

Jó lesz ez. A Lego Batman máig az egyetlen Lego játék, amit nem untam meg, és többször is kitoltam. :-)
Creativ3Form
Creativ3Form 2012.06.24. 17:57
Ááááá gyerekek, ez eszméletlen jó! Egyszerűen játszatja magát, 4 pályát nyomtam le most egymás után!:-D És valszeg, az első LEGO Batman után, ez lesz a második LEGO játék, amit kitolok, és akár újra is játszom. :-D
további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.