Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The I of the Dragon

2001.12.07. 13:14 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Készül már a The I of the Dragon című RPG. A moszkvai Primal Soft fejlesztésében készülő játék 2002 nyarán jelenik majd meg. A Magic Carpet és a Dungeon Siege keveréke lesz. A játék eddig ismert előtörténete nem valami összetett, a pusztaságből előözönlöttek a szörnyek és hatalmas pusztítást végeztek. A játékban ezen hordákkal kell majd felvenni a harcot. ■

The I of the Dragon
A legutóbbi The I of the Dragon cikkek, hírek

hozzászólások (14)

Kikio
Kikio 2006.02.27. 15:57
Nem tudom Zeaber nekem nem csinált semmit amikor beírtam a kódot.:-((utóirat:Én vagyok az Kagura csak nevet váltottam!!!;-)
Ritus
Ritus 2007.03.07. 18:58
Sziasztok! Az a durva, hogy nekem is hiányzik az a bild.bmp fájl, pedig az enyém is full eredeti.... azaz az öcsém játszik vele néha... de ez a probléma nekem is mindig fenn áll...
Skywill
Skywill 2008.09.26. 21:33
A kódok sajna nem működnek.
mrede
mrede 2009.10.15. 13:29
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék a 7. pályával kapcsolatban! Mit kell ott csinálni?
Mert csak azt a kis lovagot kaptam és nem tudok semmit!
Mit kell csinálni hogy megkapjam a sárkányt?
Lexy
Lexy 2009.10.27. 11:23
Szia!

Azzal a kis lovaggal ami egy dinószerűségen ül Wonderland-ban? Van egy építmény a pálya másik felén és azt kell szétrombolni. Mivel nekem angolul van meg nemtom hogy hívják de lesz a képességei között egy olyan ami megmutatja a különleges mágiát. Először is: meg kell találnod a vadász kunyhóját( rögtön ott van a vár mellett csak le kell menned az úton.) Ő adja ezt a képességet. Várd meg míg betöltődik és aktiváld. A képernyőn egy kék kör fogja mutatni hogy merre kell majd menned. Ha eltűnik az azt jelenti hogy lejárt a mágia ideje ezért újra kell aktiválnod. Az a lényeg hogy oda kell menned azt szétrombolni (javaslom hogy ne ölj meg semmilyen szörnyet csak időpazarlás és úgysem kapod meg érte a pontokat.) ha megvan vissza kell menni a várhoz aztán visszakapod a sárkányodat.

Ha nem erre gondoltál hanem amikor a Forest-ba vagy (magyar verzióban:erdő) akkor az a feladatod hogy meg kell találnod 3 kisebb varázsló csoportot. Mindegyik gonosz, meg fognak támadni, mert a vezetőjük (aki egyébként narancssárgán világít vagy mi és van egy koponyás bot a kezében.) elvarázsolta őket. Az a feladat hogy odamenj a láthatatlanító varázslattal és ezt a vezetőt megöld így felszabadítod a többieket. Ennyi az egész aztán szintén vissza kapod a sárkányodat :-D (szintén javaslat: mielőtt felépítenéd a váradat a megfelelő szintre ölj meg minden szörnyet mert úgy sokkal könnyebb teljesíteni a feladatot!)

Ha nem erre a kettőre gondoltál akkor passz hogy melyikre gondolsz...

Remélem azért tudtam segíteni :-D
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.