Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Vin Dieselt csáklyázták meg leggyakrabban

A Halálos iramban – Ötödik sebesség lett a legnépszerűbb torrentes film.

2012.01.09. 13:52 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Tavaly leggyakrabban Vin Diesel bombasikerét, a Halálos iramban – Ötödik sebességet mentették le illegálisan az internetről. Az autóversenyes-lövöldözéses akciófilm azzal büszkélkedhet, hogy 9,2 milliószor töltötték le a netről engedély nélkül, míg a Másnaposok 2. 8,8 millió, a Thor pedig 8,3 találattal a második, illetve a harmadik. Ezek a számok nem tükrözik azokat az illegális műveleteket, amikor valaki csak megnézte az interneten a filmet, de nem mentette le a számítógépére. A kalózkodási adatokat a mozis toplistákkal összevetve beigazolódik a sejtés, hogy a 3D-s filmekért a nézők inkább ellátogatnak a moziba az élmény kedvéért, semmint illegálisan letöltenék az internetről. Mindez azt jelenti, hogy a nagy stúdiók helyesen döntöttek, amikor az utóbbi években kidolgozták az új csapásirányt: a 3D-s technológia megmenti a mozit, hiába nő az illegális letöltések száma.
Hamarosan forgatni kezdik a Halálos iramban hatodik és hetedik részét, amelyekben a megszokott hősök mellett új karakterek kisebb hadserege lép akcióba.

  • Fast & Furious 6. – hazai bemutató: 2013. május ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (1)

rootshaper
rootshaper 2012.01.09. 14:23
ó... én azért nem hiszem, hogy az emberek csak a 3D miatt mennek moziba mostanság. már egész elérhető áron vannak 3D TV-k is, és ezeket a verziókat is fellelni a filmekből a neten szóval... idő kérdése az egész és megint valami újjal kell előrukkolni halivúdnak, hogy pénzt paszírozzon ki a jónépből. nem beszélve a csámcsogó zsiráfokról, akik valahogy mindig az alacsonyabb emberek elé trónolnak be a moziban. annél idegesítőbb nincs is. itthon ilyen szerencsére nem akad és köhömm, akár másba is torkollhat egy filmnézés egy csinos lánnyal :D
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.