Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kütyü

Canon - bővült a HF M kameracsalád

WiFi funkcióval és MP4 támogatással érkezik több új modell is.

2012.01.10. 23:36 | szerző: Retee | kategória: Kütyü

A Canon új érintőképernyős AVCHD videokamerákkal bővítette Legria HF M családját. Az M52, az M56 és az M506 modellek egyszerűen csatlakoztathatók az Apple hordozható eszközeihez, valamint feltöltési lehetőséget biztosítanak a YouTube videomegosztó portálra és Facebook oldalra is. Így ideálisak lehetnek az olyan felhasználók számára, akik egyszerűen szeretnék megosztani, megtekinteni és tárolni a felvételeiket. A professzionális HD CMOS PRO érzékelővel rendelkező modellek természetesen Full HD videorendszert, valamint új, beépített funkciókat – mint például Wi-Fi és MP4 formátum támogatás – biztosítanak tulajdonosaik számára.
Az M52 és az M56 kamerákban megtalálható a Wi-Fi funkció is, melynek köszönhetően könnyedén oszthatjuk meg a videókat, anélkül, hogy azokat számítógépre kellene másolni. Az MP4 formátum támogatása, valamint az új, ingyenesen letölthető „Movie Uploader” iOS alkalmazás segítségével a videók egyszerűen megoszthatók. Az iOS rendszert futtató eszközökhöz – például az iPad vagy iPhone készülékeihez – való közvetlen csatlakozási lehetőségnek köszönhetően akár menet közben is megtekinthetőek, vagy menthetőek a videók. Az új modellek a továbbfejlesztett HD CMOS PRO érzékelőnek köszönhetően a korábbi Legria HF M sorozathoz képest 20 százalékkal jobb teljesítményt nyújtanak gyenge fényviszonyok között, így a képek még élesebbek és részletesebbek lesznek. A 10-szeres optikai zoommal pedig nagy fókusztávolság-tartományban rögzíthetünk felvételeket egy adott témáról, míg a fejlett blendekialakítás segítségével gyönyörű elmosódó hátterek készíthetők. Fontos újítás az új Canon Intelligens képstabilizáló rendszer, amelynek köszönhetően nem szükséges a beállítások közötti kézi váltás sem. Számos különböző helyzetben még egyszerűbbé teszi a kiváló minőségű, remegésmentes felvételek készítését: akár mozgás közben készítünk felvételeket, akár ráközelítünk egy témára, vagy állványt használunk.
A teljes HF-M sorozatban elérhető Hangjelenet-választás funkció segítségével a felhasználók a témának megfelelő öt beállítás – mint például a Zajcsökkentés, Zene és Beszéd – valamelyikének kiválasztásával könnyedén rögzíthetnek kiváló minőségű hangot. A kiválasztás után a kamera a rögzíteni kívánt jelenetnek megfelelően automatikusan elvégzi a hangbeállítások finomítását, így nincs szükség bonyolult kézi beállításra.
A modellek nagy, 7,5 cm (3,0”) képátlójú érintőképernyővel rendelkeznek, amelyről a felhasználók számos vezérlőt elérhetnek, például a Touch Decoration (Érintődekoráció) funkciót és a Cinema-Look (Mozi hatású) szűrőket. Segítségükkel számítógép vagy külön szoftverek használata nélkül még kreatívabbá tehetik a felvételeiket. ■

előző
következő
Canon - bővült a HF M kameracsalád
Canon - bővült a HF M kameracsaládCanon - bővült a HF M kameracsaládCanon - bővült a HF M kameracsalád

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.