Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Diablo 3 - Koreában nem lesz alkudozás

Egy feltétellel jelenhet meg a Diablo 3 a távol keleti országban.

2012.01.16. 12:24 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Mint ahogy azt már régóta tudjuk, a Blizzard a Diablo 3-ba egy olyan aukciós házat épít, melyben lehet vásárolni játékbeli valutával, és valódival egyaránt, ami a Dél-Koreai kormánynak, és a helyi korhatár besoroló szervezetnek nem kimondottan tetszett. Az már biztos, hogy a Diablo 3 megjelenhet az országban, viszont egy feltételt megszabtak: nem lesz benne aukciós ház.
Messze földön híresek a kemény szabályozások, melyeket Dél-Koreában alkalmaznak a hazárdjátékok ellen, így nem volt kérdéses, hogy a Blizzard megoldása ki fogja verni a biztosítékot, s ez így is lett. A Korea Times című lapban megjelent cikk szerint a játék megjelenhet az országban, azzal a feltétellel, hogy nem lesz benne lehetséges az adás-vétel játékosok között, viszont azt is előre vetítették és ezzel együtt figyelmeztették a céget, hogy ha véletlen egy későbbi tartalom frissítéssel mégis belecsúszna a játékba az aukciós ház, mint lehetőség, akkor a hatóságok újra elő fogják szedni a játékot és kap egy új besorolást. Vagy inkább egy kisorolást az országból.
De legalább már ezen a nagyobbacska bökkenőn is túl vannak a srácok, így már semmi sem akadályozza őket abban, hogy az eltervezett globális startot megtartsák. Csak kérdés, hogy mikor kívánják végre megjelentetni a játékukat. ■

Diablo III
A legutóbbi Diablo III cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.