Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Üzleti

Mi is van a THQ körül?

A hétvége folyamán felreppen néhány rémhír a kiadóval kapcsolatban.

2012.01.16. 12:36 | szerző: rootshaper | kategória: Üzleti

Rémhírek kezdtek terjengni a nagy nevű kiadó, a THQ kapcsán, miszerint kénytelenek lesznek az egész 2014-re tervezett megjelenési listájukat törölni, s ezzel előkészíteni a céget az eladásra. Ez bizony magában foglalta volna a sokak által messiásként várt Warhammer 40K világában játszódó MMO haláltusáját is. Ezt kívánják megcáfolni az alábbi levélben:
"A THQ nem törölte a 2014-re szóló megjelenési listáját és nem hozott semmiféle döntést a Warhammer 40K MMO kapcsán. Üzleti stratégiánk felülvizsgálata közben azzal kapcsolatban hoztunk döntéseket, hogy a legnépszerűbb piacokon tudjunk működni. Ahogy már régebben is közöltük, csökkenteni fogjuk elkötelezettségünket a gyerekeknek szóló játékok kapcsán, ami egy sokkal fókuszáltabb megjelenési listát fog maga után vonni. A 2012-es naptári évben igyekszünk kizárólag jó minőségű, a hardcore játékosokat megcélzó címeket megjelentetni és folytatni a digitális platformunk fejlesztését. Még hozzátennénk, hogy nagyon örülünk a Saints Row: The Third remek szereplésének a piacon, melyből Amerikában háromszor annyi fogyott, mint a Saints Row 2-ből. Az NPD szerint decemberben, a 2011-es évet tekintve a THQ volt az ötödik legnagyobb kiadó, ráadásul a 2012-es év első felére is van már két nagyszabású megjelenésünk: a UFC Undisputed 3, valamint a Darksiders 2."
Tehát a THQ köszöni szépen, jól van és jönnek a játékok is. Ahogy olvashatjátok, a Darksiders 2 is itt van a nyakunkon, ha lehet ilyet mondani, úgyhogy csak óvatosan azokkal a pletykákkal. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.