Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kütyü

Retrode 2 - régi konzolos játékok PC-n

A német kütyü USB-re csatlakoztatva képes elindítani a régi konzolos játékokat.

2012.01.16. 19:34 | szerző: Retee | kategória: Kütyü

Régi konzolos emlékeket idézne meg a német gyártású Retrode 2, amelyet a PC-vel összekötve klasszikus konzolos játékokat játszhatunk újra. Az USB-re csatlakoztatható kütyü a Sega Genesis/Mega Drive, illetve a Nintendo SNES/SFC programokkal kompatibilis, amelyeket a slotba illesztve máris kezdődhet a parti, természetesen a régi gamepadok használatával. A Retrode 2 két oldalán ugyanis 2-2 csatlakozó található Nintendo és Sega gamepadok számára, így többen is beülhetünk például a Mortal Kombat 3 elé. A készülék emellett képes a mentésre is és bármilyen operációs rendszerrel együtt tud működni, a fejlesztők pedig egyszerű beüzemelést és beállításokat ígérnek a vásárlóknak, akik 84,99 dollárért rendelhetik elő a készüléket. ■

hozzászólások (5)

shatana
shatana 2012.01.16. 20:00
kicsit se számít hogy ez már rég létezik és kütyüt sem kell venni hozzá csak letöltöd az emulátort és a játékot ingyen az mehet. számtalan ilyen oldal van. és hivatalosak mivel a játékokra vonatkozó szerződések már rég túllépték a szavatosságukat. gondolom ezekre az oldalakra figyelt föl a német cég és most próbál pénzt csinálni belőle.
Sityi
Sityi 2012.01.16. 20:39
És mi van azokkal, akiknek megvannak a régi cartridge-ek, és úgy szeretné használni (mert mondjuk a mentett állásai is ott vannak)? Nekik pont jól jön egy ilyen kütyü.
Dilikutya
Dilikutya 2012.01.16. 23:32
Hagyd, biztos gyerek még. Egy emulátor soha nem hozza azt az élményt. Ez a nálunk régen elterjedt sárga kazettákat is kezeli? Az elvileg Sega Megadrive volt, bár az eredetisége felől nekem mindig komoly kétségeim voltak :).
Retee
Retee 2012.01.17. 11:54
Igazából az Nintendo (elvileg Nintendo FAMICOM) rendszer volt, csak Kínában a klónozás során egyes darabokat kineveztek MegaDrive-nak. :D Ez meg a Super Famicom játékokat támogatja...szóval max élesben derülne ki. De talán Gregmerch kolléga tudja, mert ez már nekem is zavaros. :D
Dilikutya
Dilikutya 2012.01.17. 21:49
Tényleg, akkor, a 90-es években ezt nem tudtam még, mi hogy megy, később meg nem esett le, hogy ezen a konzolon (is) a húzónév a Super Mario volt, ami meg köztudottan nem Sega cím :).
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.