Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Windows Phone fejlesztés lépésről lépésre - megjelent a szakkönyv

A Microsoft ingyenes szakirodalmat adott ki a fejlesztők segítésére.

2012.01.17. 09:48 | szerző: GeryG | kategória: Egyéb

A Microsoft Magyarország gondozásában jelenik meg a Windows Phone fejlesztés lépésről lépésre című szakkönyv, melyet a platformot kiválóan ismerő szakemberek állítottak össze. A kötet digitális formában jelenik meg, és ingyen lesz letölthető. A könyvben a fejlesztők mindent megtalálnak egy helyen, ami az alkalmazások fejlesztéséhez szükséges.
"A Windows Phone alapú Nokia eszközök hazai bevezetésének küszöbén különösen fontos, hogy a hazai fejlesztő közösség számára egyszerű és közérthető formában eljuttassuk a platform programozásához szükséges alapismereteket. A könyv nyelvezete és szerkezete olyan, hogy ne csak a száraz elméletet, hanem a gyakorlati készségeket is könnyedén elsajátíthassa bárki, legyen az más okostelefon platformra fejlesztő, vagy a .NET, Silverlight technológiákkal újonnan ismerkedő kolléga. " - hangsúlyozta Bátorfi Zsolt, a Microsoft Magyarország platformtechnológiai szakértője.
A könyv a Microsoft Magyarország fejlesztői oldaláról tölthető le, ahol a témában tartott korábbi előadássorozat felvételei szintén megtalálhatók. Aki viszont jobban szeretné inkább papír alapon forgatni az anyagot, annak Jedlik Oktatási Stúdió oldalán van lehetősége megrendelni a nyomtatott kiadást. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.