Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Elevator: Source - az első liftszimulátor

Bizony, bizony, és még csak nem is német fejlesztés.

2012.01.17. 12:28 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Biztos mindenki nagyon jól tudja, hogy liftes jelenet egyszerűen elengedhetetlen a játékokból. Főleg az FPS-ekből és a horrorokból, hiszen hol lehetne jobban a frászt hozni az emberre, ha nem egy bezárt dobozban, ahol ha elmegy a világítás, még csak fény sem szűrődik be. Ezt az alapötletet lovagolták meg a Pixeltail Games fejlesztői és alkottak nekünk egy elképesztően intenzív kooperatív liftszimulátort, úgy ám.
A kiegészítés alapfeltétele, hogy legyen meg a Half-Life Episode 2, és a Garry's Mod a gépünkön - meg természetesen maga a kiegészítő is -, aztán már csak el kell indítani a játékmódot és beszállni a liftbe. Ez után olyan abszurd utazásban lesz részünk, amilyenben talán még soha. A lift elviszi utasait gyakorlatilag mindenhova, ahova egy átlagos lift képtelen, s e közben véletlenszerűen utasok is szállnak a felvonóba, hogy aztán furcsa módokon felszívódjanak. Azt hiszem, kijelenthetjük, hogy sok beteg mod jelent már meg a Source motorra, főleg a GM megjelenése után, de ez biztos ott van a top 3 legbetegebb alkotás között.
Ha a leírás alapján nem éreztétek volna át a játék intenzitását és a multiplayer elemek sokszínűségét, akkor itt egy videó is, melyben pár őrült közel 45 percig játssza a kiegészítőt. Mondanom sem kell, hogy a vége felé az izgalom már a tetőfokára hág! ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.