Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Anno 2070 - megváltoztatták az aktivációt

A Guru3D által észlelt anomália nem a véletlen műve.

2012.01.23. 10:34 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Sosem szerettük a DRM-et, valljuk be, hiszen azok szívnak vele a legtöbbet, akik eredeti játékot vásárolnak és ez hatványozottan igaz a Ubisoft új játékára, az Anno 2070-re is. Ez esetben ugyanis elég egy VGA csere és a játék többé nem lesz hajlandó elindulni. A meglepő az egészben az, hogy a Rock Paper Shotgun felkereste a Ubisoftot az ügyben és ők azt mondták, hogy a DRM úgy működik, ahogyan annak működnie kell. Mivel állításuk szerint nagyon kevés Anno 2070 játékos futott bele ebbe a problémába, így nem is akarnak vele túl sokat foglalkozni, viszont ha valaki felkeresi őket és kér még aktivációt a játékhoz, készségesen a vásárlók szolgálatára állnak.
Ezek után viszont a BlueByte felkereste a Guru3D szerkesztőjét, és közölte vele, hogy végül csak kivették a rendszerből a VGA alapján való azonosítást, így többé erre nem lesz szükség, ha lecseréljük videókártyánkat. Az egészben csak az a furcsa, hogy mivel a BlueByte a Ubisoft tulajdona, így a BlueByte kijelentése a Ubisoft kijelentése is, viszont a kiadó nem közölt semmi konkrétumot ezzel kapcsolatban. Az biztos, hogy ez nem a legjobb módja annak, hogy a renoméjukat meg tudják őrizni az ilyen agresszív DRM-es védelmek mellett.
Tehát végre te, mint vásárló, változtathatsz hardvert a gépedben annak a kockázata nélkül, hogy utána többé nem tudsz játszani a játékkal. Éljen! ■

Anno 2070
A legutóbbi Anno 2070 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.

Nintendo Switch részletek: március 3-án érkezik az új konzol

Az új Zelda játék is a nyitócímek között lesz.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #7

Végigvittük az ötödik küldetést. Legyezőt is nyerhetsz!