Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Anno 2070 - megváltoztatták az aktivációt

A Guru3D által észlelt anomália nem a véletlen műve.

2012.01.23. 10:34 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Sosem szerettük a DRM-et, valljuk be, hiszen azok szívnak vele a legtöbbet, akik eredeti játékot vásárolnak és ez hatványozottan igaz a Ubisoft új játékára, az Anno 2070-re is. Ez esetben ugyanis elég egy VGA csere és a játék többé nem lesz hajlandó elindulni. A meglepő az egészben az, hogy a Rock Paper Shotgun felkereste a Ubisoftot az ügyben és ők azt mondták, hogy a DRM úgy működik, ahogyan annak működnie kell. Mivel állításuk szerint nagyon kevés Anno 2070 játékos futott bele ebbe a problémába, így nem is akarnak vele túl sokat foglalkozni, viszont ha valaki felkeresi őket és kér még aktivációt a játékhoz, készségesen a vásárlók szolgálatára állnak.
Ezek után viszont a BlueByte felkereste a Guru3D szerkesztőjét, és közölte vele, hogy végül csak kivették a rendszerből a VGA alapján való azonosítást, így többé erre nem lesz szükség, ha lecseréljük videókártyánkat. Az egészben csak az a furcsa, hogy mivel a BlueByte a Ubisoft tulajdona, így a BlueByte kijelentése a Ubisoft kijelentése is, viszont a kiadó nem közölt semmi konkrétumot ezzel kapcsolatban. Az biztos, hogy ez nem a legjobb módja annak, hogy a renoméjukat meg tudják őrizni az ilyen agresszív DRM-es védelmek mellett.
Tehát végre te, mint vásárló, változtathatsz hardvert a gépedben annak a kockázata nélkül, hogy utána többé nem tudsz játszani a játékkal. Éljen! ■

Anno 2070
A legutóbbi Anno 2070 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.