Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Witcher 2 - Xbox 360 verzió hamarosan

Megjelenési dátumot kapott a nagy sikerű fantasy RPG, csak most konzolra.

2012.01.26. 22:39 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Viszonylag ritka az, amikor egy PC-s címet később konzolokra ültetnek át, ez a legtöbb esetben inkább fordítva zajlik. Most azonban itt az üdítő kivétel, ugyanis a CD Projekt RED sikerjátéka, a The Witcher 2 érkezik a Microsoft szórakoztató platformjára is, méghozzá nem is olyan soká.
A játékot teljes egészében portolják a konzolra, nem marad ki semmi, sőt, olyan hírek terjengnek, hogy a The Witcher 2 egyike lesz az Xbox 360-ra készült legszebb játékoknak. Azt is megtudtuk, hogy sok videóbetétet is készítettek az Xbox verzióhoz, ami azt sejteti, hogy a PC-n valós időben renderelt képsorokat a konzolon videó betétek fogják lecserélni. A játék kezelőfelületét teljesen újragondolták és igyekeztek olyat alkotni hozzá, amit a lehető legkényelmesebben lehet kezelni kontroler segítségével. Akik már PC-re megvették a játékot, azok is örülhetnek, ugyanis az újítások egy tapasz formájában nekik is elérhetőek lesznek, s a konzolos verziónál is természetesen már a kibővített, fényesre csiszolt Witchert kapják a vásárlók, az Aréna móddal és számos javítással együtt.
De nem is a lengyel srácokról lenne szó, ha a konzolos verziót nem a PC-n megszokott tartalommal tömnék meg, természetesen ebből is lesz Collectors Edition, valamint egy "mezei" kiadás, mely térképpel, végigjátszással és a játék zenéivel landol a boltok polcain. Ja, és hogy mikor? Április 17-étől lehet megvásárolni mindkét kiadást, ráadásul magyar felirattal. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.