Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Rift - kipróbálható verziót kapott

Bárki megnézheti, milyen is a Rift, az első 20 szintig.

2012.02.02. 10:53 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A nagy ingyenessé válási hullámban még azért stabilan áll pár havidíjas MMO is, melyek közül az egyik a Rift, a Trion Worlds alkotása. Mivel sokan vannak, akik megnéznék a játékot, de nem akarnak rá előfizetni egyből, valami megoldást kellett találni, s itt jön képbe a Rift Lite.
A kipróbálható verzióban a 20. szintig szabadon garázdálkodhatunk, nincs sem lehetőségbeli, sem pedig időbeli megkötésünk, viszont ezt a szintet meglépve vége a mókának, tovább már nem fejlődhetünk. Ha csak úgy nem döntünk, hogy tetszett a program és előfizetünk rá. A Rift Lite a soron következő tapasszal érkezett, mely a Carnival of the Ascended névre hallgat és tegnap vált elérhetővé.
A tapasszal persze nem csak az ingyenes kipróbálást vezették be, hanem fejlesztettek a játékmeneten is, így az 1.7-es verzióba bekerült a házasság lehetősége is, némi PvP finomítás, expert dungeonök, valamint komolyabb endgame tartalom. ■

Rift
A legutóbbi Rift cikkek, hírek

hozzászólások (2)

Zoo_Lee
Zoo_Lee 2012.02.02. 18:07
Annak ellenére, hogy a fejlesztők fél éve még büszkén veregették a mellüket, hogy minden istenien megy, és soha nem lesz ingyenes a Rift, már túl vannak egy masszív szerverösszevonáson, és most jött ez is. Csak nem korán ittak volna a medve bőrére?
rootshaper
rootshaper 2012.02.02. 19:17
azért ez szerintem még nem olyan drámai, mint a F2P modellre váltás. a WoW-nak van ugyanilyen free trial verziója, és azért nekik sem megy szarul szerintem :)
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.