Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Crusader Kings II - megérkezett a demo

Mától elő is lehet rendelni a stratégiát.

2012.02.07. 16:05 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Már csak egy hét van a Crusader Kings II megjelenéséig, így a Paradox Interactive elérkezettnek látta az időt, hogy kiadja a játék demóját. A kipróbálható verzióban négy karakter közül választhatunk, akiket húsz éven át irányíthatunk. Az egyszemélyes kampány minden funkciója és a részletes oktató mód is helyet kapott a demóban, de állásunkat nem tudjuk elmenteni. A demo a játék hivatalos oldaláról tölthető le.
Ezzel együtt mától bárki előrendelheti a stratégiát, mellyel két ingyenes DLC-hez is hozzá juthat. A Mongol Families hét egyedi egység (íjászok, lovas íjászok, könnyű gyalogság, nehéz gyalogság, lándzsások, könnyű lovasság és nehéz lovasság) mellett a keleti nép jellegzetes vonásait hozza a játékba. A Dynasty Shield a középkor ötven legbefolyásosabb családjának eredeti címerét teszi elérhetővé. A Crusader Kings II február 14-én jelenik meg, előrendelni pedig szintén a hivatalos oldalon lehet. ■

Crusader Kings II
A legutóbbi Crusader Kings II cikkek, hírek

hozzászólások (2)

Turulbirodalom
Turulbirodalom 2012.02.07. 18:44
Ez is úgy van, mint az EU3 demo-ja volt? (1520-ban előjött egy ablak, hogy eddig tartott a demo, de a space-t nyomva tartva ment tovább.)
sysnrt
sysnrt 2012.02.07. 21:24
Itt a játék kezdőpontját lehet megváltoztatni 400 évvel. Én még nem próbáltam ki, de nem is szeretném, mert egyrészt nem sietek, másrészt a technológiával gondok lesznek ha megcsinálód. Mindenesettre itt egy link a fórumrészhez, benne van valahol.

Link

A demóban pedig 4 karaktert lehet kiválasztani, de hozzáteszem, hogyha a játék indítása után, még mielőtt betöltődik a térkép, egy másik tartományra kattintasz, azzal is tudsz játszani.
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.