Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Crusader Kings II - megérkezett a demo

Mától elő is lehet rendelni a stratégiát.

2012.02.07. 16:05 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Már csak egy hét van a Crusader Kings II megjelenéséig, így a Paradox Interactive elérkezettnek látta az időt, hogy kiadja a játék demóját. A kipróbálható verzióban négy karakter közül választhatunk, akiket húsz éven át irányíthatunk. Az egyszemélyes kampány minden funkciója és a részletes oktató mód is helyet kapott a demóban, de állásunkat nem tudjuk elmenteni. A demo a játék hivatalos oldaláról tölthető le.
Ezzel együtt mától bárki előrendelheti a stratégiát, mellyel két ingyenes DLC-hez is hozzá juthat. A Mongol Families hét egyedi egység (íjászok, lovas íjászok, könnyű gyalogság, nehéz gyalogság, lándzsások, könnyű lovasság és nehéz lovasság) mellett a keleti nép jellegzetes vonásait hozza a játékba. A Dynasty Shield a középkor ötven legbefolyásosabb családjának eredeti címerét teszi elérhetővé. A Crusader Kings II február 14-én jelenik meg, előrendelni pedig szintén a hivatalos oldalon lehet. ■

Crusader Kings II
A legutóbbi Crusader Kings II cikkek, hírek

hozzászólások (2)

Turulbirodalom
Turulbirodalom 2012.02.07. 18:44
Ez is úgy van, mint az EU3 demo-ja volt? (1520-ban előjött egy ablak, hogy eddig tartott a demo, de a space-t nyomva tartva ment tovább.)
sysnrt
sysnrt 2012.02.07. 21:24
Itt a játék kezdőpontját lehet megváltoztatni 400 évvel. Én még nem próbáltam ki, de nem is szeretném, mert egyrészt nem sietek, másrészt a technológiával gondok lesznek ha megcsinálód. Mindenesettre itt egy link a fórumrészhez, benne van valahol.

Link

A demóban pedig 4 karaktert lehet kiválasztani, de hozzáteszem, hogyha a játék indítása után, még mielőtt betöltődik a térkép, egy másik tartományra kattintasz, azzal is tudsz játszani.
további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!