Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

DiRT Showdown - valódi gameplay videók

Lássuk azokat a kék lángcsóvákat hátulról is.

2012.02.08. 09:44 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Nem voltam elájulva a Codemasters új DiRT epizódjától, a Showdowntól, de némi reménysugár gyúlt bennem a lentebb megtekinthető videók láttán. Bár ezt a reménysugarat valami olyan gyenge őrláng adja, amit egy fuvallat is kiolt, azért még reménykedek. Az tény, hogy a grafika már a DiRT 3-ban is etalonnak minősült az autós játékok terén, de itt tökéletesen ugyan azt kapjuk. A játékmódok is inkább tűnnek bohóckodásnak mint komoly versenynek, ami azért rossz, mert nem ezt szoktuk meg a DiRT sorozattól. Na de elég a kesergésből, lássuk a videókat, azok többet mondanak úgyis. ■DiRT Showdown
A legutóbbi DiRT Showdown cikkek, hírek

hozzászólások (18)

Gump
Gump 2012.02.08. 17:36
Tudom, hogy mi ez, ezzel semmi mást nem akartam mondani, mint amit írtam is, hogy szerintem semmilyen technikai akadálya nem volt annak, hogy hosszabb szakaszok legyenek.
Nem hiszem, hogy az engine bármilyen képességbeli hiányából adódott volna, akármelyik Dirt esetében is, ez egy sima döntés volt, hogy nem lesznek és ennyi. :)
rootshaper
rootshaper 2012.02.08. 18:17
most, hogy megemlítették a konzolok memóriahiányosságait, elgondolkoztam, hogy hogy is volt az a cikk, amiben a rövid szakaszokat magyarázták. lehet inkább a kevés memória volt az oka és ezt támasztja alá az is, hogy a míg a Colin-féle rallykban azért akadtak 10 perc körüli szakaszok, és még nem jelentek meg konzolra, utána a későbbiekben egyre jobb lett a grafika és egyre rövidebbek a szakaszok plusz kijöttek konzolra is. kompromisszumos megoldás ez, akárhonnan is vizsgáljuk. de az tény, hogy az 1-2 perces szakaszoktól én is sírtam. fel sem gyorsulsz annyi idő alatt, és már ott is a cél... nevetséges.
Gump
Gump 2012.02.08. 18:28
Ez tényleg rémlik nekem is.
Royce95
Royce95 2012.02.09. 15:34
Nekem eddig min a 3 Dirt megvan, és szerintem a 2 volt a legjobb, a 3. rész nem tetszett, szerencse hogy azt nem vettem meg csak az új videó kártyámhoz adták ajándékba.
Amiga
Amiga 2012.02.09. 17:45
Vannak a Dirt egyes részeiben félórás-egyórás rally-szakaszok is, csak nagyon lassan kell menni...
további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.