Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Paradox Interactive - három bejelentésre készül

Több címet is bemutatnak majd a GDC-n.

2012.02.09. 10:00 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A Paradox Interactive beszámolt arról, hogy jelenleg is dolgoznak több különböző projekten a fejlesztőcsapataik, közülük pedig az egyik a Magicka-ért felelős Arrowhead Studios produkciója lesz.
A Project JFK névre keresztelt játék egy nyaktörő sebességű multiplayer öldöklésnek készül, melyet a már említett Arrowhead fejleszt és olyan irányvonalnak tűnik, amerre a Paradox a jövőben terjeszkedni kíván. A Project Revenge-t a Critical Studios fejleszti és annyit árultak el róla, hogy mindössze két barátra és egy gonosz ellenségre lesz majd szükségünk hozzá, mely azt a képet formálja bennem, hogy ez valami kis létszámú multiplayer játék, vagy egy kooperatív módot is tartalmazó fejlesztés lesz. Végül pedig itt a Project Silverado, melyért a Zeal Game Studio lesz felelős, és kombinálja a shootereket a valós idejű stratégiai játékokkal és az asztali háborús játékokkal, nyakonöntve egy "enyhe" sci-fi körítéssel. Érdekesen hangzik, bár az ilyen próbálkozások eddig nem arattak nagy sikert, inkább rétegjátéknak számítottak.
Végre többet megtudunk majd a War of The Roses-ről is, mely egy kaszabolós, közelharci és középkorban játszódó akciójáték lesz, valamint elhozzák nekünk a Game of Dwarves-t is, ami reméljük már többet tud, mint amit a legutóbbi videóban láttunk róla. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.