Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Paradox Interactive - három bejelentésre készül

Több címet is bemutatnak majd a GDC-n.

2012.02.09. 10:00 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A Paradox Interactive beszámolt arról, hogy jelenleg is dolgoznak több különböző projekten a fejlesztőcsapataik, közülük pedig az egyik a Magicka-ért felelős Arrowhead Studios produkciója lesz.
A Project JFK névre keresztelt játék egy nyaktörő sebességű multiplayer öldöklésnek készül, melyet a már említett Arrowhead fejleszt és olyan irányvonalnak tűnik, amerre a Paradox a jövőben terjeszkedni kíván. A Project Revenge-t a Critical Studios fejleszti és annyit árultak el róla, hogy mindössze két barátra és egy gonosz ellenségre lesz majd szükségünk hozzá, mely azt a képet formálja bennem, hogy ez valami kis létszámú multiplayer játék, vagy egy kooperatív módot is tartalmazó fejlesztés lesz. Végül pedig itt a Project Silverado, melyért a Zeal Game Studio lesz felelős, és kombinálja a shootereket a valós idejű stratégiai játékokkal és az asztali háborús játékokkal, nyakonöntve egy "enyhe" sci-fi körítéssel. Érdekesen hangzik, bár az ilyen próbálkozások eddig nem arattak nagy sikert, inkább rétegjátéknak számítottak.
Végre többet megtudunk majd a War of The Roses-ről is, mely egy kaszabolós, közelharci és középkorban játszódó akciójáték lesz, valamint elhozzák nekünk a Game of Dwarves-t is, ami reméljük már többet tud, mint amit a legutóbbi videóban láttunk róla. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.