Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mass Effect 3 - kooperatív trailer

Videón az új játékmód.

2012.02.10. 13:48 | szerző: Retee | kategória: Játék

Hamarosan elérhetővé válik a Mass Effect 3 demója, majd maga a játék is megérkezik, amelyben lezárulhat Shepard parancsnok és legénységének története. A harmadik rész különlegessége emellett az, hogy most először kooperatív módot is kapunk, így egyszerre többen is belevethetjük magunkat az űropera akcióiba. Utóbbiról az EA kiadott egy új trailert is, míg a játékkal általánosságban nemrég előzetesünkben is foglalkoztunk. ■

Mass Effect 3
A legutóbbi Mass Effect 3 cikkek, hírek

hozzászólások (6)

Creativ3Form
Creativ3Form 2012.02.10. 15:02
Én csak akkor, ha nem megy a főtörténet élvezhetőségének rovására. Ugye nem egy játéknál olvastuk, hogy jó a single akkor is, ha egyedül tolod, de úgy az igazi, és úgy adja vissza 100%-ig a játék erényeit, ha kooperatív módban tolod. Na, én ilyet a Mass effect 3-nál nem szeretnék! Én egyedül játszva is 100%-os erényt és WTF érzést akarok. :-P

Remélem a BioWare meg is teszi mindezt, és nem kell bennük csalódnom.
richy25
richy25 2012.02.10. 15:33
Engem személy szerint a legkevésbé sem érdekel, hogy lesz benne Coop, csak legyen normálisan megcsinálva a Single is.
lordrevan
lordrevan 2012.02.13. 10:48
A Single-t és a Multit a Bioware-n belül teljesen más "alstúdió" készítette. A megfogalmazásom nem épp tökéletes, de a lényeg, hogy a kettő fejlesztésének "köze sincs egymáshoz", szóval nem kell attól félni, hogy a multiplayer a single player rovására megy.
VeteranHUNTurul
VeteranHUNTurul 2012.02.13. 11:04
Ez nem olyan coop lesz, hogy a single történetét akár 2-3-an is végigtolhatjuk, hanem lesz egy külön multis rendszer, a neve Galaxy At War, amiben egy 4 fős csapat küzd meg Gethekkel, meg egyéb rosszarcúval, persze lesznek feladatok is, pl. semmisíts meg egy bázist vagy valami hasonló, és ha sikerrel végrehajtottuk a küldetést, azzal megkönnyíthetjük a single végigjátszását, gondolom kapunk fejlesztéseket, nyersanyagokat, tapasztalati pontokat, stb. Ahogy a Bioware-nél mondták, aki nem akar ezzel a móddal játszani, annak nem kell, nem fog semmilyen hátránya származni belőle a single módban, ez csak egy plusz, amivel kicsit könnyebben lehet boldogulni az egyjátékos kampány során.
Creativ3Form
Creativ3Form 2012.02.13. 14:38
Helyes, ez már így jól hangzik.
további hírek

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.