Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Angry Birds - támad a Facebookos verzió!

A dühös madarak immár a közösségi hálót is készek bevenni - próbáld ki te is!

2012.02.14. 15:09 | szerző: Retee | kategória: Játék

Továbbra is óriási népszerűségnek örvendenek a dühös madarak, akik karácsonykor mindenféle rekordot döntöttek, ám mostantól egy újabb fronton is veszély leselkedik a tojásrabló disznókra, méghozzá a Facebookon. A finn csapat ugyanis végre kiadta az FB-s verziót, méghozzá nem is akármilyen formában! Természetesen rengeteg közösségi funkciót építettek az "új" Angry Birds játékba: láthatjuk ismerőseink eredményét, akik pedig még nem próbálkoztak, azokat egyetlen kattintással meg is hívhatjuk, vagy ajándékokat küldözgethetünk szét. Ennél is izgalmasabbak viszont az extrák. Ezekből elsőre limitált példányszámban kapunk mindenfélét: erősebb csúzlit, lézerirányzékot, földrengést, nagyobb (erejű) madarakat és a - jó helyre hajított - olajos halra támadó pusztító óriásmadarat, melyek segítségével kevésbé fogunk elakadni a rázósabb pályákon. Miután viszont elfogytak, a shopban vásárolhatunk újabb adagot - 20 lézeres irányzék például 1 dollárba kerül.
Az Angry Birds Facebookos verziója biztos, hogy ismét óriási siker lesz a netes körökben, de erősen javallott, hogy először mindig a főnökségnek mutassuk meg, így lesz kiről jó példát venni. :D
Dino üzenete (14:40):
Na jó, lőttek a heti munkának...

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.