Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Far Cry 3 - gameplay videó érkezett

Most megnézhetitek az Edge magazin beszámolójának alapjául szolgáló demót.

2012.02.19. 10:01 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Néhány nappal ezelőtt mi is részletesen beszámoltunk az Edge magazin Far Cry 3 cikkéről, melyből rengeteg új információt kaptunk az ősszel érkező folytatásról. Az előzetes egy demo alapján készült, melynek első felében egy barlangrendszert kellett átkutatnunk, a második részében pedig egy hajót kellett megtámadnunk. A most érkezett közel hat perces videó ezt a demot mutatja be. Lövöldözés van benne rengeteg, de nagyon remélem, hogy az illető a legkönnyebb fokozaton játszott, különben a mesterséges intelligencia... de nézzétek meg inkább magatok. ■

Far Cry 3
A legutóbbi Far Cry 3 cikkek, hírek

hozzászólások (6)

Skorpio90
Skorpio90 2012.02.19. 13:53
Hát nem vágtam hanyatt magam tőle. Nem szokott érdekelni, hogy milyen gyönyörű egy játék grafikája, de az előzetesen kiadott képekhez képest ez elég erőtlen. Mint ahogy a látszólagos non-stop akció is eléggé szkriptelt. A videó vége viszont tetszett a cápákkal.
Baracklekvár
Baracklekvár 2012.02.19. 17:04
A grafika nem érdekel különösen, úgyis minden évben szebb lesz, most ez megfelel. De az Operation Flashpoint-on és Ghost Recon-on nevelkedett agyam azt mondja, hogy ez még a Call of Duty-t is alulmúlja bármi ésszerűséget tekintve. Értem én, hogy az emberek többsége nem akar fűcsomók között lopakodni és kiszámolni, hogy az ellenség mikor kerül takarásba úgy, hogy lelőhető legyen anélkül, hogy felfedezzék a holttestet - de ez a videó közröhej. A játék arról szól, hogy ész nélkül(!) megyünk előre, aktiválunk triggereket-szkripteket és lövünk, mindegy hogy mire és közben sebezhetetlenek vagyunk? Ez az észnélküliség emlékeim szerint még a Far Cry2-ben sem volt divat... Vagy megszépülnek az emlékek...
Eddig feltett szándékom volt, hogy megveszem a játékot, de látom, ezt is elérte a manapság divatos játékbutítás és a gondolkodó játékos helyett már a popcornt magába tömő, ostoba akciófilmeken nevelkedett ostoba játékosok a cél... Legalább spóroltam kicsit...
richy25
richy25 2012.02.19. 17:28
Én azért nem írnám le előre a dolgot, meglehet, hogy csak a videó kedvéért mentek ilyen sebezhetetlen rambo módban, hogy pörgős legyen meg minden, és a valódi játék ettől lényegesen jobb lesz. Persze lehet hogy nem... mindenesetre lájkolom az xp csíkot. A grafika nekem is szemet szúrt, de úgyse vágyok pixelorgiákra.
kopé
kopé 2012.02.20. 00:10
Ejha, remélem richy igazat szólott.

Csak hogy picit "szőrszálhasogassam" a videót, azért megjegyeznék pár dolgot.
Az első 1 perc - leszámítva persze még az első részt is simán alulmúló Rambózást - egész kellemes emlékeket ébresztett bennem, jobban hasonlított az első, semmint a második részre 1-2 pillanat erejéig a játékmenet. Bár ez ugyanúgy semmivé is foszlott a következő 2 perc egyes részleteit látva, sajnos.
Ami még számomra tetszetős volt, az a harcrendszer, valamint feltűntek azok a bizonyos XP-k is, kíváncsi leszek, mit hoznak ki egy XP-alapú rendszerből. (Gondolom lejött, hogy nem próbáltam a demót.)

Mindezek ellenére sajnos több a fekete leves a dologban.
Először is maga az irányítás (oké, értem én, hogy X-Boxos volt, de akkoris.) nevetséges, kb Return the Castle:Wolfeinstein-re jellemző mozgással és fegyvertartással. Ezenkívül nem szabad elmenni a mások által is említett dolgok mellett, mint pl a véletlenül sem hívogató grafika, vagy az AI olyannyira buta szintje, hogy nem kis csodálatomra nem kezdték egymást lőni, hogy a "godmod"-ot idéző rush-okat ne is említsük.

Egyelőre úgy látom van fantázia a dologban, de ahhoz, hogy nagyot szóljon - de legalábbis értékelhető legyen majd - a cucc, el kéne tolni a megjelenést egy fél évvel és elkezdni foglalkozni ezzel a néhány gyerekbetegséget idéző hiányossággal.
EnforcerHUN
EnforcerHUN 2012.02.20. 04:08
Hát nem tudom szerintem egész jól sikerült a videó alapján a game.
És reménykedem hogy nem lesz olyan egysíkú egy idő után mint a 2 volt.;-)
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.