Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Guild Wars 2 - szerver háborúk

Szerverek közti csatározások heteken át? Jöhet!

2012.02.19. 12:44 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Minden új hír a Guild Wars 2-ről olyan érzésekkel tölt el, hogy nem tudom, örüljek-e neki, vagy inkább sírjak? Hatalmas léptékben gondolkoznak az Arenanet fejlesztői és ebbe sokaknak már beletört a bicskájuk, így akaratlanul is félek a végkifejlettől, de persze várjuk meg a megjelenést.
Most a szerverek közti háborúzás lehetőségét mutatták be a srácok, melyben a béta alatt három szerver csatározott egymás ellen, a Guild Wars-ban valaha látott legnagyobb térképen, két héten keresztül, hatalmas ostromgépekkel és erődfoglalással nyakon öntve. Ugye izgalmasan hangzik?
"Az álmunk az, hogy egy olyan játékot építünk, ahol a játékosok együttműködve tornyokat és erődöket foglalhatnak el a guildjük számára, majd megerősíthetik azokat a védelemhez, hogy ellenálljon az ellenséges hordáknak. Három különböző szerverről érkező játékosok esetén tudtuk, hogy több különböző területre lesz majd szükségünk, amikért harcolhatnak és megszerezhetnek maguknak. Ezt számításba véve készítettünk sok különböző célpontot, melyeket megtámadhatnak és birtokba vehetnek hatalmas guildek, kisebb csapatok, vagy akár csak egy pár játékos is."
"Nem számít, hogy épp egy ősi romokkal körülvett erődítménybe harcolod be magad, vagy egy hatalmas hegy csúcsán álló toronyhoz másztok fel a csapatotokkal, esetleg kipróbáljátok a vízalatti behatolás technikáját egy szigeten található erőd bevételéhez, rá fogtok jönni, hogy ezek az erődök hatalmasak és elképesztő csatáknak adnak majd helyszínt."

Guild Wars 2
A legutóbbi Guild Wars 2 cikkek, hírek

hozzászólások (2)

sipec
sipec 2012.02.19. 19:15
3 szerver egyszerre? ergo 3 orgrimmar vs 3 stormwind? 1 vs 1ben is nekem altalaban 0 fpsem van, de szerintem ennyi player ujabb gepeknek is megerolteto
Lovi Tommy
Lovi Tommy 2012.02.19. 19:28
Nem önreklámozás céljából megy, de az egész cikket összefoglaltam itt pár napja, itt az egészről többet tudhatsz meg, bár ha jól emlékszem a teherbírásról pont nem, most nincs időm átnézni:
WvW
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.