Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Risen 2 - egy új karakter

Bemutatkozott a vudu papnő.

2012.02.20. 13:35 | szerző: Retee | kategória: Játék

Április végén jelenik meg a Risen 2: Dark Waters, amely egyszerre lesz elérhető PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra. A folytatásban kiléphetünk az előző epizód egyetlen szigetéről és az összes környező helyre eljuthatunk kalózhajó segítségével. Természetesen ezúttal is akadnak majd szövetségeseink, mint például a most felfedett Chani.
A bátor és büszke Chani a Shaganumbi nép törzsfőnökének lánya. Chani egész életét Earthclan falujában töltötte, és megvetéssel tekint az Inkvizíció terjeszkedésére, valamint a portyázó kalózok megjelenésére szülőföldjén. Erős személyiségű, mágikus képességekkel felruházott vudu papnőként törzsének védelme a legfontosabb számára. Népe erejével harcol a közösséget fenyegető belső és külső veszélyek ellen és az egyre erősebbé váló gonosszal. A névtelen hős Chanival - aki megmutatja neki, hogy a „vademberek” képesek magukat megvédeni a betolakodókkal szemben - utazásai során találkozik, ám a lányt kétségek gyötrik amiatt, hogy karakterünk vajon veszélyt jelent rá és népére, vagy pedig az egyetlen remény az előttük álló gonosz megállításában.

Risen 2: Dark Waters
A legutóbbi Risen 2: Dark Waters cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.